46 / 190
    moja večera- najlepšia omáčka na svete s cestovinami Panzani :) a koktejlky

    aká to je omáčka? 🙂

    5. okt 2013
    peeco
    autor

    @mahulenka87 je to rodinny recept zo Sardinie 🙂

    5. okt 2013
    5. okt 2013
    peeco
    autor

    @mahulenka87 nie je tajny 🙂 je vynikajuci ;)

    5. okt 2013

    @peeco tak môžem poprosiť recept? 😉

    6. okt 2013

    @peeco Mozem aj ja poprosit recept? 🙂

    10. júl 2014
    peeco
    autor

    Suroviny :
    500g mleteho masa / mix, alebo hovadzie/
    2 pory ( len ten stred, myslim nie tu zelenu cast a nie celkom spodok tej cibulky)
    paradajkove pyre /ja davam v krabicke 500ml/
    stvrtinka bujonu /slepaci/
    1 PL horcice
    1 CL sladkej papriky
    kysla smotana / cela/
    1-2 PL bieleho vina/ ak nedas, nic sa nestane/
    Maso oprazis pekne do hneda, na troche oleja, musi sa robit taka stavicka. Pridas k tomu cierne korenie mlete. Potom pridas nakrajany por, horcicu, bujon, paradajkove pyre, papriku, sol.

    Priblizne 20 min nechaj na najmensom dusit, aby por zmakol, premiesavas parkrat. Nakoniec pridas kyslu smotanu, premiesas a servirujes.
    Ak by si mala nejake otazky, kludne napis, ale ta chut omacky je naozaj skvela.

    10. júl 2014

    @peeco dakujem kraasne 🙂 urcite vyskusam

    10. júl 2014

    @peeco Pocuj, myslis ze by sa to dalo spravit s mletym morcacim? Ci blbost?

    10. júl 2014
    peeco
    autor

    @barbara6655 neviem, neskusala som to...ved ak chces skusit, skus....;)

    11. júl 2014