@simonavanova coho ? myslis cestoviny ? Panzani
@peeco áno myslela som presne toto 🙂
Tak Panzani, chutia fakt skvele 🙂 nelepia sa a ani sa nerozvarili
môžem poprosiť receptík, milujem cestoviny a niečo nové poteší 😀 ďakujeeeeeeeem
Aj ja si prosím receptik 🙂 ďakujem 🙂
@lucineckalu
suroviny :
500g mleteho masa / mix, alebo hovadzie/
2 pory ( len ten stred, myslim nie tu zelenu cast a nie celkom spodok tej cibulky)
paradajkove pyre /ja davam v krabicke 500ml/
stvrtinka bujonu /slepaci/
1 PL horcice
1 CL sladkej papriky
kysla smotana / cela/
1-2 PL bieleho vina/ ak nedas, nic sa nestane/
Maso oprazis pekne do hneda, na troche oleja, musi sa robit taka stavicka. Pridas k tomu cierne korenie mlete. Potom pridas nakrajany por, horcicu, bujon, paradajkove pyre, papriku, sol.
Priblizne 20 min nechaj na najmensom dusit, aby por zmakol, premiesavas parkrat. Nakoniec pridas kyslu smotanu, premiesas a servirujes.
Ak by si mala nejake otazky, kludne napis, ale ta chut omacky je naozaj skvela. 🙂
aká značka to je?