42 / 190
    najlepsie cestoviny na svete ake som jedla :) ta chut...mnam

    aká značka to je?

    28. sep 2013
    peeco
    autor

    @simonavanova coho ? myslis cestoviny ? Panzani

    28. sep 2013

    @peeco áno myslela som presne toto 🙂

    28. sep 2013
    peeco
    autor

    Tak Panzani, chutia fakt skvele 🙂 nelepia sa a ani sa nerozvarili

    28. sep 2013

    môžem poprosiť receptík, milujem cestoviny a niečo nové poteší 😀 ďakujeeeeeeeem

    9. nov 2013
    peeco
    autor

    @kristy03 ahojky jasne, poslem do IP 🙂

    9. nov 2013

    Aj ja si prosím receptik 🙂 ďakujem 🙂

    6. máj 2018
    peeco
    autor

    @lucineckalu
    suroviny :
    500g mleteho masa / mix, alebo hovadzie/
    2 pory ( len ten stred, myslim nie tu zelenu cast a nie celkom spodok tej cibulky)
    paradajkove pyre /ja davam v krabicke 500ml/
    stvrtinka bujonu /slepaci/
    1 PL horcice
    1 CL sladkej papriky
    kysla smotana / cela/
    1-2 PL bieleho vina/ ak nedas, nic sa nestane/
    Maso oprazis pekne do hneda, na troche oleja, musi sa robit taka stavicka. Pridas k tomu cierne korenie mlete. Potom pridas nakrajany por, horcicu, bujon, paradajkove pyre, papriku, sol.

    Priblizne 20 min nechaj na najmensom dusit, aby por zmakol, premiesavas parkrat. Nakoniec pridas kyslu smotanu, premiesas a servirujes.
    Ak by si mala nejake otazky, kludne napis, ale ta chut omacky je naozaj skvela. 🙂

    28. jún 2018