aj bol skvely 🙂
@peeco ako pripravuješ lososa? dakujem
@lucinka1552
takze najprv spravim marinádu: do misky, takej aby si to potom mohla zatvorit...
som dala oliv. olej, cesnak- to už záleži ako máš rada, ak nemáš nedáš, trocha kečupu, horčice, kôpor, trocha citronovej šťavy, sol, cierne korenie, a korenie na morsku rybu ale iba trocha... vsetko to zmiesas, tej marinady netreba robit vela vazne iba trocha... ja som to robila odoka...lososa potom do toho namocis...oblejes...aby bol pokryty..a nechas v chladnicke priblizne 4-6 hodin, ja som mala presne asi 5...a na potom som dala na panvicu trocha oliv. oleja a na mierno ohni som ho opiekla, k tomu som robila zem. kasu a do toho som dala petrzlen. vnat s opraz. cibulkou 🙂
@peeco Na toto sa teším 🙂 lososa si mala čerstveho alebo mrazeneho?
@peeco nerobila som nikdy lososa, to stačí kratko na miernom ohni opiecť? či dlhšie
@lucinka1552 musi to mat taku peknu farbu, a skus potom z neho vidlickou odkrojit...a uvidis ci je makky... ale tak max... tych 5-7 min som ho robila...
narobím zasoby a idem nato 🙂
vyzera chutne 🙂