Moje kuchtenie...snažím sa 🙂
@domcik
ahoj, ano jasne 🙂
kuracie masko nakrajame, dame do misky trocha oliv. oleja/moze byt aj iny/, sol cierne korenie, cerv. paprika, trocha vegety, kopor- nechame odstat v chladnicke ale nemusime/ ked nechate odstat chut masa je vyraznejsia, podla mna/
masko som oprazila na panvici...ked bolo oprazene dala som to do hrnca, trocha oleja s panvice...hodila fazulku, spolu oprazila, dala asi plnu lyzicku polievkovu kecupu,...mnsiu lyzicu cajovu horcice, ja som davala z tuby...taka zltkasta, ale kludne aj obycajna moze byt...pridala som trocha vody aby bolo maso zakryte,masko zmaklo, dochutila som solou, ciernym korenim, a trocha kopru som dala...a jednu uhorku kyslu som skusila dat nastruhanu...chuti to neskutocne skvele...a nakoniec som zaliala smotanou na slahanie ale asi iba polovicou....aby to trocha zjemnilo chut..a nedavala som vela aby to nebolo take blede myslim omacku 🙂
vdaka, teraz mozem ist do chladnicky znurat.🙂 pekne to vyzera
sikovna gazdinka 🙂
Tento album je super, vyskúšam určite niečo, ďakujem🙂.
Ahoj, mozem ta poprosit o recept na to kuracie masko s fazulkou, ryzou a hranolkami? vyzera to vyborne! Dakujem! 🙂