45 / 207
    tatinov cuketový koláč...

    Ked je cuketový, prečo je červený?

    20. aug 2013
    pectore
    autor

    @adsumus lebo potrebujeme uvolnit mrazak a tatino tam supol sačok ribezli navrch.... mala by som to asi opravit na cuketovo rýbezlovy... 🙂

    20. aug 2013

    Perfektný je, hned by som zjedla celý plech. Idete zakáľať?

    20. aug 2013
    pectore
    autor

    @adsumus ... 😀 to nie ale uz tam ani malu kôpku bryndze nezmestim... a este mame s minuleho roku nejake ovociek tak to treba minut nech je miesto na nove...

    20. aug 2013

    @pectore Môj teraz zapratala svokra hrachom, lebo mala bohatú úrodu. MM ho privliekol asi tri veľké sáčky, už vytlačil aj brokolicu a iné zeleniny. Čo narobíš? Budeme jesť hrach.

    20. aug 2013

    Bože ako perfektne vyzerá, a recept na cesto???????

    21. aug 2013
    pectore
    autor

    @qwertzs no tento kolac tiez robil chlap...ked dojde s roboty tak sa ho spytam na recept... bo netusim...

    21. aug 2013
    21. aug 2013