Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    patuska411
    3. feb 2014    Čítané 0x

    Zo selmy mama

    Urcite to vacsina z vas pozna. Pred tehotenstvom , ked este ani len nepomyslali na to, ze by boli matkami, sa vacsina nasho myslenia tocila okolo mody, make-upu a toho kolko vazime a roboty. Aj ja som bola taka, bola…

    Tiez sa vacsina mojho sveta tocila okolo roboty, toho ci som spravne a vhodne oblecena , postavy, mojich psikov a knih. Nerozmyslala som nad tym, ci mam v chladnicke nakupene jedlo a spravne jedlo. Neriesila som, ci mam navarene, ci mozem zostat v robote dlhsie, ale bo si vyrazit s priatelmi.

    Nebol pre mna problem prist domov zbalit sa a vyzrazit na sluzobku do zahranicia aj na par tyzdnov. Nebol problem, ked som prisla domov a jedine co som nasla boli oriesky a flasa vina. Netrapilo ma, ze susedia mali zurku aj o jednej v noci a k tomu este cez tyzden.

    A hlavne som si stale hovorila, ze mna materstvo nezmeni, nemoze. Ze to stale budem ja, budem sa venovat aj svojim konickom, mat cas pre seba…. Ako som sa hlboko mylila. Mylila som sa a som rada. Je pravda, ze teraz riesim, co nakupit a hlavne ake potreviny. Ci mam vsetko pre maleho, ci ma dost plienok, mlieko, topanocky a stastny usmev na tvari. Uz to nie je moje stare ja, s ktorym som zila xy rokov, s ktorym som bola stotoznena a mala som ho rada. So ina a som zmenena  a vobec mi to uz nevadi. Nebranim sa tomu ako na zaciatku, ked som sa silou mocou drzala svojho stareho zivota, alebo aspon jeho tiena. Nemozem a nechcem. Som MAMA a som na to hrda. Som proste ina a zmenena a mam ine priority a plany.

    Aj keby som si rada sadla a precitala knihu, je krajsie sa zahrat s mojim malym krpcom a vidiet jeho stastny usmev na tvari, je krajsie ist s nim na prechadzku, ako si doma pospat a je neskutocne skvele si  s nim vecer lahnut do postele a zaaspat spolu.

    JE to ine, je to skvele a je to SUPER.