3 / 143
    losos s citrónovou omáčkou

    tak toto by som si dala 😉

    16. apr 2015
    patkaaa
    autor

    @mamelka Inak aj ja, toto ja môžem 🙂

    16. apr 2015
    patkaaa
    autor

    Filet z lososa si ochutím iba korením na ryby a pečiem v rúre kožou nadol, kým nemá peknú farbu. Omáčku pripravujem zo smotany (možno by to šlo aj so sójovou, ja som ju ešte nemala, tak neviem) , ktorú dám n apanvicu trošku prevrieť, pridám biely jogurt, ktorý ju krásne zahustí a nechám prejsť varom. Potom už len vytlačím šľavu z pol citróna a odstavím.

    14. jún 2015

    Ten jogurt ked nechate prejst varom tak sa to nezrazi?

    9. okt 2015
    patkaaa
    autor

    @ingrid56 Ešte sa mi to nestalo, rovnako sa dá použiť aj kyslá smotana, tú dávam do omáčok bežne a tiež sa mi ešte nezrazila. 🙂

    10. okt 2015

    🙂👏

    22. mar 2017