@michalka4193 zrejme preto, ze je v nich malo bryndze 🙂 nebojte, tiez si doprajeme, ale na fotenie davam trosku, posobi taka fotka na
mna lepsie ako zageglane halusky 🙂 rovnako fotim aj makove sulance, s troskou maku, hoci si potom prisypem este 3x tolko, jednoducho to podla mna lepsie vyzera 🙂
ak som teda spravne pochopila vasu narazku...
kazdopadne dakujem za postreh 🙂
Ano ano dobre ste ju pochopili to nebolo ako v zlom...
@michalka4193 ja som to nechápala v zlom, len som chcela objasniť, že ani mne by nevyhovovali takéto sucháre, milujem bryndzu 🙂
Môžem poprosiť receptík?
@miroslavhronecml množstvá len odhadom opäť...
okolo 6-7 zemiakov rozmixujem, prisypem hladkú múku, pridám 1 vajce, soľ, vodu podľa potreby, prisypávam múku alebo prilievam vodu podľa hustoty cesta, aby ani netieklo, ale tiež aby nebolo príliš tuhé, proste také akurát... do vriacej vody hádžem cez haluškár, povarím okolo 10 minút, scedím... opečiem slaninku... bryndzu si zamiešam s troškou masti, ktorú pustila slaninka a s trochou mlieka a dám na halušky 🙂
To akoze vazne?asi by ste mali prist ku nam na bryndzove halušky