1 / 1

    Máš ju príliš vysokú, plát má mať tak 2-3cm na výšku. Teplotu neznižujem, normálne dopečiem, vyberiem a vonku nechám chladnúť.

    18. sep 2019

    To si mala taký recept že to má byť také vysoké ?

    18. sep 2019

    Robím podľa tohto receptu a vždy sa mi zatiaľ podarila :https://varecha.pravda.sk/recepty/pavlova-torta/66610-recept.html

    18. sep 2019

    @henulienka to majú byť dva platy

    18. sep 2019
    18. sep 2019

    No u teba to vyzerá ako jeden

    18. sep 2019

    @henulienka
    @giannkak
    Áno robila som podľa receptu kde ma byť takto vysoká mamina také jedáva vo Francúzsku preto som hľadala takýto recept. Robila som ho odtiaľto. https://bonvivani.sk/recepty/pavlova-torta

    18. sep 2019

    @pa_ulin_a presne podľa tohto receptu robím aj ja. Nikdy nedávam 2 pláty. To už nie je Pavlova, ale obyčajná snehová. Originál Pavlova je takáto vysoká. Mne sa to tiež stalo keď som dala rúru na teplotu ako bola v recepte. Každá rúra je iná a tá moja asi výkonnejšia lebo torta mi splasla a ešte aj zhnedla. Teraz dávam vždy o 15 - 20 stupňov menej ako je v recepte.

    18. sep 2019

    @giannkak originál Pavlova je jedna vysoká torta, žiadne pláty. Ja robím len vysokú. Raz som vyskúšala z 2 platov a všetci hovorili, že chuťovo sa to nedá z vysokou ani porovnať.

    18. sep 2019

    @radka422 no ona mi splasla keď som teplotu znížila na tých 100 🙂 tak skúsim nabudúce lebo vravím vynikajúca bola len ma trosku mrzel konečný výzor :(

    18. sep 2019

    Zalezi od truby, doma mi vzdy pekne napuchne a nesplasne a ked som robila u babky bola trosku nizssia a robila som podla toho isteho receptu

    18. sep 2019

    @alis110 ďakujem tak budem skúšať 😚

    19. sep 2019