nrvipka
29. jún 2014

TAJOMSTVO "PTNND"

Tajomstvo PTNND 🙂
Premeňte To Na Niečo Dobré
...pozoruhodná rada,no odporuje to tomu,o čo by sa väčšina ľudí pokúsila.Celá idea,že ak prežijete niečo zlé,mali by ste to premeniť na niečo dobré ,pôsobí na prvý pohľad prehnane.Ale je to kľúč k úspechu.Máte na to schopnosti.Je to Vaša voľba.Nech sa deje čokoľvek,nadýchnite sa a spýtajte sa sami seba:" ako to môžem premeniť na niečo dobré?" Táto otázka presmeruje Vaše myslenie. Namiesto ,aby ste hľadali problém,hľadáte riešenie.Je to geniálny spôsob ako zaobchádzať s vlastným mozgom. Stanete sa pánom,nie otrokom svojho života!
Len si zapamätajte :PTNND!
Všetko čo sa vo Vašom živote stane Vás posúva smerom  k Vašim cieľom!    Vašou úlohou je nájsť v negatívnom to pozitívne,alebo aspoň veriť,že to existuje,aj keď to momentálne nevidíte ! Počúvajte vnútorné nutkanie.Na ceste životom Vás stretávajú znamenia,aby ste išli dopredu,alebo ste si dali pauzu,dokonca sa aj zastavili,či vrátili späť!Konajte podľa nich,Váš život pôjde hladším tempom.Inak narazíte na hrby,retardéry,alebo až na nepreniknuteľný múr! Precitnite,konajte zodpovedne a v súlade s nutkaniami-výzvami,sú všade okolo Vás( nepríjemný pocit v žalúdku, mráz po chrbte a pod.) . Ak nedokážete ťažkú situáciu vyriešiť je lepšie opustiť terén.
Sú aj dobré znamenia,ktoré hovoria,že ste na správnej ceste.Ak prikročíme k činu-začne hra.Musím dávať pozor na znamenia a riadiť sa nimi.Život nie je statický.Hra sa nekončí. V danom okamihu existuje veľa vodidiel,ktoré hovoria,že ste na správnej ceste.Venujte im pozornosť a KONAJTE! Načúvajte svojej intuícii,nájde najkratšiu cestu k Vašim snom....nrvipka 🙂 podľa J.Vitala

Začni písať komentár...

Odošli