nikoll3011
    8. mar 2024    Čítané 81x

    Prvotrimestrálny NT screening v Bratislave

    Ahoj, 

    Viete mi poradiť kam ísť prvotrimestrálny NT screening v Bratislave? Napríklad súkromný lekár ktorý je aj cenovo dostupný? Žijem v rakúsku kde mam aj poisťovňu, gynekológa. Ale môj gynekológ ma poslal na toto vyšetrenie. Vo Viedni sú len asi päť lekárov (ambulancii, súkromný),cena sa tu pohybuje od 100-250€. Preto rozmýšľam nad týmto vyšetrením na Slovensku. Momentálne som na konci 9tt. Takže ak by som išla na sk zaplatila by som si normálne vyšetrenie potrebujem hlavne vyšetrenie NT. 

    Ďakujem 🙏🏼😊

    nikoll3011
    6. feb 2024    Čítané 203x

    Gynekológ vo Viedni cez poisťovňu

    Ahoj, 

    Chcem Vás požiadať o pomoc. Chcem zmeniť gynekológa. Minuly rok som bola tehotná a gynekologicka ma posielala na kontrolu (prietoky, veľkosť a váha bábätká) k inému lekárovy a sú to len súkromnici. Trebalo platiť 50€ a zároveň to poisťovňa neprepalca. Chcela by som gyne kde ma toto na ambulancii poprípade by ma poslal do nemocnice na kontrolu. Viete mi poradiť niekoho vo Viendi? 

    Ďakujem ❤️

    nikoll3011
    7. aug 2023    Čítané 92x

    Pohyb dieťaťa v tehotenstve, 6 mes.

    Ahoj, chcem sa opýtať takto. 

    Termín mam 9.12.2023 o pár dní začnem 6mesiacov ale stále necítim žiaden pohyb. Cítim sa ako keby som nebola tehotná 😂😁.takze som Prakticky 22tt a stále žiaden pocit. Mate niekto s tým skúsenosti? 

    nikoll3011
    21. júl 2023    Čítané 220x

    Tehotenstvo pôrod a národnosť. Bývam v zahraničí

    Ahoj! 

    Chcela by som sa oyptat. Žijem v rakúsku z kojím priateľom. Som tehotná 9.12.2023 mam termín. Chcem sa opýtať ako si vybrať nemocnicu na pôrod ktorá je najlepšia. Chcela by som pôrod mať vo vode na SK je to možné. Je to možne ja v rakúsku ak áno koľko si treba zaplatiť? Poprípade ak nie ktorá nemocnica je najlepšia? 

    A ďalšia otázka znie takto keďže ja som zo Slovenska partner je z Mali. Rodiť budme vo Viendi chcem sa oyptat je možné dať dieťaťu 2 národnosti Slovenske a Mali?. Poprípade mate skúsenosť s tým ze mate partnera z inej krajiny a vaše dieťa má 2 národnosti? 

    Ďakujem 😊