20 / 206
    Today, salmon with honey and mustard. Yummy :)))

    Môžem poprosiť recept, vyzerá to úžasne 🙂

    7. máj 2014

    @liu napíšem večer

    7. máj 2014

    aj ja si prosim receptik 🙂 dakujem

    20. okt 2014

    @richty Zemiakove pyre. Zelenina na Pare. Salmon je len klasicky osmahnuty na oleji. Omacka : Horčicová omáčka:

    celozrnná horčica 3 lyžice
    citrónová šťava z ½ citrónu
    med 2 lyžice (podľa chuti, môže byť aj viac)
    červený vínny ocot 1 lyžica
    slnečnicový olej 5 lyžíc
    Do misky dáme horčicu, citrónovú šťavu, med, všetko dobre rozmiešame a pridáme ešte červený ocot. Za stáleho miešania prilejeme olej a na záver nasekaný kôpor. Dobre zamiešame. Omáčka by mala byť sladkokyslá.

    Losos sa krája na tenučké plátky, servíruje sa s omáčkou, citrónom, popr. s opečeným toastovým chlebom.

    20. okt 2014

    dakujem 🙂

    20. okt 2014