aj ja si prosim receptik 🙂 dakujem
@richty Zemiakove pyre. Zelenina na Pare. Salmon je len klasicky osmahnuty na oleji. Omacka : Horčicová omáčka:
celozrnná horčica 3 lyžice
citrónová šťava z ½ citrónu
med 2 lyžice (podľa chuti, môže byť aj viac)
červený vínny ocot 1 lyžica
slnečnicový olej 5 lyžíc
Do misky dáme horčicu, citrónovú šťavu, med, všetko dobre rozmiešame a pridáme ešte červený ocot. Za stáleho miešania prilejeme olej a na záver nasekaný kôpor. Dobre zamiešame. Omáčka by mala byť sladkokyslá.
Losos sa krája na tenučké plátky, servíruje sa s omáčkou, citrónom, popr. s opečeným toastovým chlebom.
dakujem 🙂
Môžem poprosiť recept, vyzerá to úžasne 🙂