@avantasia1 samozrejme : 1 cibuľa, 2 PL masla, 300 g fazuľových strukov, 2 strúčky cesnaku, 1,5 l kuracieho vývaru, 2 bobkové listy, celé čierne korenie, soľ, 2 zemiaky, kôpor, 250 ml kyslej smotany, 2 PL hladkej múky, ocot podľa chuti.
Cibuľu nakrájame nadrobno, opražíme ju na masle, pridáme struky, roztlačený cesnak a chvíľu podusíme. Zalejeme vývarom. Do hrnca pridáme bobkový list, celé korenie, soľ, nakrájané zemiaky a varíme domäkka. Keď sú zemiaky a struky mäkké ochutíme kôprom a zahustíme smotanou, v ktorej sme rozmiešali múku. Necháme prevrieť.
Dakujem, konecne mam normalny recept 🙂 Vyskusam podla teba v najblizsej dobe 🙂 Vdaka este raz 🙂
@avantasia1 ja nesmazim na cibulke,mala to tam citi ach 😀 ale inak fajna ako od starych mam 🙂
Mozem poprosit o recept? 🙂