originál recept : 50 g mletého bravčového mäsa, 30 g čerstvých alebo mrazených hríbov, 40 g tvrdého syru na strúhanie, 4 väčšie zemiaky, bazalka, soľ, korenie, olej, cibuľu Ako na to:
Na drobno nakrájanú cibuľku osmažíme, pridáme mleté mäso, koreniny, podlejeme vývarom. Dusíme pokiaľ sa neodparí voda. Zvlášť osmažíme hríby, potom ich primiešame do mäsovej zmesi. Pripravené rozpolené zemiaky naplníme zmesou, dáme piecť a tesne pred dokončením posypeme syrom. Necháme zapiecť. Podávame so zeleninou a rôznymi dresingami, prípadne s nakladanými syrmi. Ja som robila s kuracím mäsom aby zjedla malá aj keď je potom suchšie
originál recept : 50 g mletého bravčového mäsa, 30 g čerstvých alebo mrazených hríbov, 40 g tvrdého syru na strúhanie, 4 väčšie zemiaky, bazalka, soľ, korenie, olej, cibuľu
Ako na to:
Na drobno nakrájanú cibuľku osmažíme, pridáme mleté mäso, koreniny, podlejeme vývarom. Dusíme pokiaľ sa neodparí voda. Zvlášť osmažíme hríby, potom ich primiešame do mäsovej zmesi.
Pripravené rozpolené zemiaky naplníme zmesou, dáme piecť a tesne pred dokončením posypeme syrom. Necháme zapiecť. Podávame so zeleninou a rôznymi dresingami, prípadne s nakladanými syrmi.
Ja som robila s kuracím mäsom aby zjedla malá aj keď je potom suchšie