1 / 1

    Ja taketo mozem, robila som si uz aj doma zo zahradky

    14. júl 2018

    Ja mam rada, sestra zvykne taketo mnamky robit, zije v tal 🙂

    14. júl 2018

    Robím aj ja, plnené kozím syrom 🙂

    14. júl 2018

    môžem poprosiť recept? ja som raz robila vyprážané v pivnom cestičku, ale už dávno

    14. júl 2018
    nickym
    autor

    @sallyle nech sa paci 😉
    na pripravu potrebujete 8 kvetov z cukety, 1 mozzarellu, platky varenej sunky (davam od oka, aby bolo priblizne rovnake mnozstvo ako mozzarella), olivovy olej a syr pecorino. Opatrne umyte kvety a osustr ich papierovou kuchynskou utierkou. Odstrante z vnutra kvetu ten stred (neviem ako sa to po slovensky presne nazyva 😂), nakrajajte mozzarellu a sunku na male kocky a naplnte nimi kvietky. Vrchnu cast kvietku zahnite smerom dovnutra, aby sa neotvarali a poukladajte ich na plech jemne vymasteny olivovym olejom. Posypte pecorinom, jemne osolte a dajte piect do uz predtym vyhriatej rury na 180° na priblizne 10 min. Buon appetito! 😊❤

    15. júl 2018
    nickym
    autor

    @airaw mnam, aj tak mozu byt vyborne 😍😍😍 vyskusam

    15. júl 2018
    nickym
    autor

    @jendzela ano, u nas v IT je to typicke letne jeflo 😍😍😍

    15. júl 2018
    nickym
    autor

    @ankaevka najlepsie z domacej zeleninky ❤😍

    15. júl 2018

    @nickym grazie mille ❤🙂 ,, určite vyskúšam

    15. júl 2018