1 / 1

    A čo je to aká technika, alebo čo z toho by malo byť? Možno niečo také urobim s deťmi. Aký je postup? Názov workshopu? Keď si spokojná , není nad to. 🙂 vyjadriť sa ako umelec, je na nezaplatenie.

    Včera o 16:38
    dominika_c
    AMBASÁDORKA

    Ooo 🥰 Inak na toto mam velke platno a material objednany snad pol roka, ale este som sa do toho nepustila. Zatial mi to stoji na tom, ze som si zaplatila nejaky online workshop, reps. nejaky navod, ako na to. Nech to nepototo, len som sa nedostala k tomu, vypocut si ho 😁

    Včera o 17:32
    nesvadbovo
    autorAMBASÁDORKA

    @miskatucnakryska oficialne malo vzniknut nieco taketo 🙂 No ale tak nevadi, mozme sa tvarit, ze som chcela minimalisticky obraz 😉 No a je to klasicky (aspon myslim) praskova sadra rozrobena s vodou, nacapkana na styrodure, a potom vytvarovana a vytvrdnuta..

    Včera o 18:13
    nesvadbovo
    autorAMBASÁDORKA

    @dominika_c vies co, ja uz idem cestou toho, ze si zaplatim nejaky kurz (tento bol konkretne akcia z prace, ale tak vseobecne..), tam si to vyrobim a nemusim doma skladovat veci na xy kreativnych cinnosti.. lebo ja rada skusam takmer vsetko, ale presne, vecne nakupim veci na to, potom sa k tomu pol roka odhodlavam a realne to aj tak nemam sancu vyuzit viackrat.. A inak, ak chces robit zo sadry a nie z nejakej inej hmoty, tak nie na platno. Aspon to nam ta kocka hovorila, ze z platna by ta sadra opadala po zaschnuti..

    Včera o 18:15
    Včera o 18:31

    @nesvadbovo a tie " koľajnice " si čím mala urobiť?

    Včera o 18:34
    nesvadbovo
    autorAMBASÁDORKA

    @miskatucnakryska takou stierkou, plastovy stvorec, ktory mal z kazdej strany iny typ zarezu.. kedysi som mala podobny nastroj na zdobenie tort..

    Včera o 18:56

    @nesvadbovo ok, urobím si to skoro zadarmo zo synom, kúpim len sadru, nejaké hrable a nejakú plytku nádobu 🙂 diky si zlatá

    Včera o 18:58