nelinkabublinka
10. sep 2024
3902 

EduPage sa ozýva, školský kolotoč je späť!

Leto ubehlo rýchlosťou blesku – ani sme sa nestihli otočiť a už nám na EduPage pípajú prvé správy. Vzduch začína voňať nielen jesennými listami, ale aj novými úlohami, zošitmi a sem-tam aj pokazenou desiatou, ktorú dieťa zabudlo cez víkend vybrať zo školskej tašky. Prípravy na ďalšie kolo školského kolotoča sú v plnom prúde: „Taxi služba“ na krúžky má už predbežný rozpis, desiaty plánujeme na základe predošlých skúseností – vieme presne, čo sa zjedlo a čo zostalo nedotknuté na dne desiatovej krabičky. A samozrejme, nebudeme chýbať ani my, maminy s čelovkami na hlavách, zháňajúce gaštany na prvouku, pretože si naše dieťa tesne pred spaním spomenie, že ich zajtra naozaj nutne potrebuje.

Rovnako rýchlo ubehlo aj moje pôsobenie na Modrom koníku v úlohe Ambasádorky značky Baagl. A tak mi zostáva milá povinnosť poďakovať vám za spoločnosť a rozlúčiť sa. Verím, že ste sa niečo nové dozvedeli, že som vám značku Baagl dostatočne predstavila a ak sa niekomu dostala pod kožu, tak ako mne, že ste sa aj rozhodli pre nejaký batoh či aktovku z ich ponuky.

Robiť Ambasádorku pre túto českú značku mi bolo veľkým potešením, pretože som ich už poznala a práve ich aktovku mala moja staršia dcéra ako svoju prvú školskú tašku. Prvorodené dieťa, nostalgia, veď to poznáte. A keď ponúkate ľuďom niečo, v čo sami veríte a ste presvedčený o kvalite, tak to ide samo.

Za českou značkou aktoviek a batohov BAAGL stojí tím ľudí, ktorí sa neboja výziev, prichádzajú s novými originálnymi nápadmi, milujú moderný dizajn, sledujú trendy a pritom starostlivo dbajú na kvalitu, ergonómiu a predovšetkým zdravie našich detičiek. Ich motto znie: „Vyrastať s Baaglom, znamená vyrastať s odvahou. A presne také ich tašky sú. Prekrásne, odvážne a štýlové!

Povedali sme si niečo o správnom výbere tašky.

Ale aj o tom, že to nie je všetko a treba ju vedieť správne nastaviť.

Venovala som sa téme, ako pripraviť deti na nový školský rok.

Ale aj ako podporiť deti, aby vyrastali s odvahou.

A samozrejme, podelila som sa s vami aj o svoju skúsenosť so školskými setmi, ktoré sme vybrali pre moje deti.

Školská sada Baagl Zippy Bunny II

Veľká školská súprava Baagl Zippy Bunny II je vhodná pre žiačky 1. - 2. triedy základnej školy.

Školská sada Baagl Skate Sunset

Zvýhodnený školský set Baagl Skate Sunset obsahuje nežný dievčenský batoh Skate Sunset s tkanými popruhmi na uchytenie skateboardu, peračník a vrecko na obuv.

Nechala som vás trošku nakuknúť aj do našich súkromných životov, super som si s vami pokecala, zafilozofovala pod niektorými príspevkami a, predovšetkým, vďaka Baaglu som usporiadala viaceré súťaže. Z nových školských tašiek sa tak tešia detičky viacerých mamičiek @gabrielitaxyz @macko8666 @kvetinka1918 @mnamko @sandra89 @petradobsova @janus495 @luckadec Verím, že ste s taškami spokojné dámy 😊 Ak by ste mali čas a chuť pridajte pod článok fotku tašky v „akcii“ a podeľte sa s prvými dojmami, či sa deťom páčia. Rada si prečítam, či urobili vašim školákom radosť.

Zo srdca vám ďakujem za všetko. Bolo mi cťou.

Vaša Ambasádorka Táňa

#baagl #vyrastaj_s_odvahou

Nádherné šaty majú 😍😍😍

10. sep 2024

Nádherné šaty majú dievčatá a odkiaľ sú.
Ďakujem veľmi pekne za skorú odpoveď

11. sep 2024

@ivusinecka026 ak sa nemýlim, je to Zuppa a model Aida

11. sep 2024
nelinkabublinka
autorAMBASÁDORKA

@klaudise ano, su to ony❤️

11. sep 2024

Môj Baagl team...dcéra je z vyhratej tašky nadšená 😍😍😍

11. sep 2024
Autor komentár zmazal
nelinkabublinka
autorAMBASÁDORKA

@janus495 ❤️❤️❤️ Ďakujem krásne za fotku. Teším sa, že slúží a že robí radosť.

11. sep 2024

Aj my sme team Baagl. Ďakujeme za inšpiráciu

12. sep 2024
nelinkabublinka
autorAMBASÁDORKA

@paralela Jeej, super!

12. sep 2024

Začni písať komentár...

Odošli