1 / 1

    Potrebujeme:
    3 bielky
    300 g Korunného cukru práškového
    100 g mletého kokosu
    100 g múky
    1 lyžička octu

    Ako na to:
    Bielky s cukrom miešame v kastróliku na platni, až je zmes horúca. Prisypeme mletý kokos, vlejeme ocot a znova zahrievame. Odstavíme a vmiešame múku. Na vymastený papier na plechu vytvoríme z hmoty lyžičkou kôpky a necháme ich asi 2 hodiny odpočívať. Pečieme v mierne vyhriatej rúre.

    9. dec 2016

    @nela_cukor mierne vyhriata rura, je kolko stupnov?

    9. dec 2016

    A akú muku ?

    10. dec 2016

    Muku dame polohrubu a pecieme pri 130 st.c.,kokosky su hotove,ked sa bezproblemov odlepia od papiera na pecenie.

    10. dec 2016
    10. dec 2016