najpaplon
    22. sep 2014    Čítané 0x

    Investícia do zdravia

    Kam čo najvýhodnejšie investovať v dnešnej dobe nízkych úrokov a stále v médiách spomínanej hospodárskej kríze, kedy má  väčšina z nás skôr opačný problém a síce ako vyjsť so zarobenými finančnými prostriedkami od výplaty do výplaty?

    Poznám odpoveď! Do Vášho zdravia a začnite hneď.  

    Dôvodov je hneď niekoľko.

    Možno ste takúto informáciu už zachytili, ale ľudský organizmus je prednastavený na dosiahnutie viac ako 120 rokov života. Možno si poviete, a čo by som tu tak dlho robil? Táto otázka však vyplýva tak akosi samovoľne, pretože väčšina z nás sa bežne stretáva skôr s tým, že už od veku 40 rokov začínajú prvé zdravotné problémy. U niekoho väčšie u niekoho menšie. Vo veku okolo 60 rokov sa aj v mojom okolí pohybuje len málo ľudí, ktorí by neužívali nejaké tie lieky. A nemuselo by tomu tak byť, alebo aspoň nie v takej miere. Človek s vekom 120 rokov si teda väčšina z nás prestaví ako odkázaného na pomoc iných, nemobilného a asi aj dementného. Prečo?

    Z môjho pohľadu sa na základe mnohých rozhovor stretávam s tým, že väčšina z nás venuje veľmi málo dôležitej prevencii. Pričom môžeme pre seba urobiť veľa. Potrebujeme však dve veci. Kvalitné informácie a  odhodlanie.

    Doba je rýchla, ľudia očakávajú, že po prvej návšteve lekára dostanú zázračnú pilulku a budú zdraví – hneď. Bolo by to úžasné, ale...

    Väčšina zdravotných problémov sa spája s problémami s pohybovým aparátom, s nadváhou. Myslia si, že si dajú 1 – 2 tabletky a bolesti budú preč.

    Že schudnú – hneď, stačí kúpiť si nejaký zázračný kokteil, pilulku, alebo prístroj, ktorý si zapnú na brucho a problémové partie pri vyjedaní ďalšieho balíčka čipsov pri TV. 

    A toto všetko bez úpravy lôžka, bez spánku, bez cvičenia, bez úpravy stravy, bez námahy.  Bohužiaľ takto to nefunguje. Veď existuje aj výstižné porekadlo: „Ľahká cesta nikam nevedie“!. A v oblasti zdravia to asi platí viacnásobne.

    Chorý človek sa okrem bolesti nemôže venovať tomu čo má rád, rodine okrem iného nemôže zarábať možno niekedy mizerný príjem. Okrem iného sa stretáva s tým, že diagnostika u nás je zdĺhavá. Bežný  termín môže dostať aj o 3 - 6 mesiacov od vypuknutia prvých príznakov.

    Chcete termín hneď? Dobre priplaťte si 5 – 10 € / 1 odborný lekár! Väčšinou je potrebná návšteva viacerých odborníkov. Vyšetrenie na vyžiadanie? Pripravte si ďalšie  € z peňaženky. A výška PN-ky? Vieme že jej čiastka nikoho nepobaví  a ani Váš zamestnávateľ sa z Vášho výpadku tešiť nebude. A budete sa cítiť ako v pasci v uzavretom kruhu bolesti a finančnej mizérie. Suma sumárum, bez peňazí, s bolesťami aj s depkou čo Vám vlastne je, lebo ani po týždňoch to stále nemusíte vedieť. Hltajúc ružové aj biele tabletky.... Hurá!

    Máme bezplatné zdravotníctvo...

     A preto prevencia - začnite hneď. Ako? Pri činnostiach ktoré sa opakujú pravidelne.

    Človek do veku 40. rokov prespí približne 109 500 hodín a pri stravovaní len 3 x denne príjme 43 800 jedál. Myslím, že to je už dostatočný dôvod na to, aby sme sa zamýšľali ako, kde a pod čím spíme a čo jeme.

    Skvalitnite si Váš spánok a upravte stravu, to je dnes jediná investícia, ktorá sa Vám určite vráti.

    Nie sme tak bohatý, aby sme kupovali lacné veci. Toto má niečo do seba.

    Správna investícia do zdravia Vám pomôže aj vďaka kvalitnému spánku získať potrebnú energiu na všetky Vaše odhodlania, ktoré Vás môžu priviesť k vytúženému cieľu. Udržiavať Vaše zdravie v čo najlepšej kondícií až do vysokého veku.

    Ani príliš teplo, ani príliš chladno, proste tak akurát! Počas celej noci. OutlastSilverline Vaša osobná klimatizácia.

    najpaplon
    31. mar 2016    Čítané 67x

    Najpaplon

    Nakoľko spánok je jednou z najčastejšie opakujúcich sa činností a len do veku 40. rokov prespíme zhruba 109 500 hodín, zamerali sme sa na vytvorenie produktu, ktorý je zameraný na podporu nášho zdravia, pretože len tak je človek pripravený zvládať denné povinnosti. Okrem toho podľa doteraz zverejnených prieskumov sa na Slovensku za posledných sto rokov počet alergikov zvýšil z pol percenta populácie na viac ako 40%.

    Ponúkame na slovenskom trhu jedinečné lôžkoviny Outlast®SILVERLINE ako pre deti, tak aj pre dospelých. Vlastnosti našich produktov sú podložené prestížnymi oceneniami, ako aj lekárskymi štúdiami, ktoré si máte možnosť prezrieť na našich webových stránkach www.najpaplon.sk.

    Produkty Pre deti do 7 rokov: Vankúš s povrchovou obliečkou s obsahom striebra a Outlast®, špeciálne navrhnutý pre deti a ľudí, ktorí preferujú nižšie alebo žiadne vankúše. Výplň vankúša je vyrobená zo špeciálnej viskózno-elastickej peny. Prispôsobuje sa tvaru tela a udržiava krčnú chrbticu v optimálnej polohe. Napomáha správnemu obehu krvi, uvoľneniu svalov a je antialergický.

    Detská prikrývka Outlast®SILVERLINE sa svojimi termoregulačnými, antibakteriálnymi vlastnosťami radí medzi najfunkčnejší dostupný produkt pre zdravý, kvalitný spánok.
    Vrchná textília so zatkaným striebrom chráni deti pred baktériami, ktoré spôsobujú infekčné ochorenia dýchacích ciest. Odvádza statickú elektrinu, a tým vytvára hygienické prostredie vhodné aj pre alergikov a astmatikov.