@mystisch dik za tip, uz neviem co s paradajkami
Pridaj trochu luciny, pom.masla alebo grecky syr.
Ja si osmazim cibulu a na kococky sunku, pridam cesnak. Supnem cerstve olupane paradajky a dusim, kym nezmaknu uplne, odkryjem a necham vriet, kym sa mi hustota omacky paci (cca pol hodinu). Dochutim solou a bazalkou + syr na tanier. Nase najoblubenejsie jedlo 😊. Uz mam v nadobach v mraznicke olupane paradajky - veeela nadob 😀.
@martinkatinka aj zavarene ich takto mam...na zimu... tu bazalku prec potom ;)
@mystisch ahoj akurat dnes som rozmyslala ze kecupu aj pretlaku dost a rajciny su
Takze opecene len dat do poharov a sterilizovat?!
Dík vyskúšam tiež, všetko mám v záhrade 👍☺️
@beruska182 ano upiect s cesnakom...ja na jeden plech miniem cca dve hlavy cesnaku, bazalku,aj rozmarin sol..upeciem,potom tie bylinky dam prec,supnem do poharov take ake su, a mam na zimu podklad na omacku na cestovinky, omacku na pizzu, na chlebik...je to mnamka
@mystisch super dakujem
A to som si dnes hovorila ze pogooglim presne taketo nieco😃😌
@beruska182 🥰
@mystisch prosím ťa, a po upečení ich ešte nejako sterilizujes?
@weronika171717 pre istotu ano...
Baby a na koľko stupňov to sterilizujete, v čom
Dievcata, inak viac receptov ak chcete ,najdete u mna na insta @schulteova
Koľko pečies tie paradajky v rúre? Inak fajn jednoduchý recept 🙂