Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    myryjam
    14. mar 2018    Čítané 274x

    Vrámci mojej výhry, ktorou bolo testovanie korálok z internetovej stránky http://www.koralky.sk, som získala nákup bižutérnych komponentov a korálok v hodnote 50 EUR. Mojou úlohou bolo vytvoriť dva náramky, náhrdelník, náušničky a sponu do vláskov.

    Objednanie bolo jednoduché, keďže som presne vedela, čo hľadám a vďaka prehľadnému usporiadaniu a vyhľadávaniu som to rýchlo našla. Graficky atraktívna stránka má dobrý filter a vyhľadávač.

    Stránka je rozdelená na sekciu E-shopu a Návodov.

    E-shop je rozdelený do niekoľkých hlavných kategórií:

    1. Sklenené koráliky a elementy
    2. Koráliky a doplnky z ostatných materiálov
    3. Bižutérne komponenty
    4. Bižutérne navliekacie materiály
    5. Bižutérne potreby a literatúra
    6. Korálikové stavebnice a darčekové sety
    7. Polymérové hmoty a pomôcky

    Každá z hlavných kategórií je rozčlenená do jednotlivých podkategórií. Stránka, graficky zaujímavá a prehľadná, ponúka bohatý sortiment korálok a komponentov na jednom mieste, po doručení boli všetky výrobky prehľadne označené. Zaujme a poteší aj zľava na prvý nákup, vernostný program a darček k nákupu.

    Ak vás zaujímajú nové informácie o produktoch či akciách, môžete využiť aktiváciu korálikového spravodaja zadaním vašej e-mailovej adresy.

    Atraktívnym oživením stránky je galéria, v ktorej je možné taktiež použiť filter a vyhľadávanie podľa typu šperku, techniky, materiálu, témy návodu, náročnosti či autora.

    Na stránke taktiež nájdete odkaz na Facebook, Pinterest či Instagram. Taktiež funguje koráliková pohotovosť, telefónne číslo, na ktorom vám kedykoľvek v prípade potreby poradia.

    Stránka garantuje, že nákup vždy doručia kompletný a všetko, čo ponúkajú, majú na sklade. Pozitívom sú aj výhodené balenia, ak potrebuje väčšie množstvá komponentov či korálok. Príjemnou službou je aj možnosť doobjednania, pokiaľ ešte balíček nebol odoslaný, či výmena alebo vrátenie nevyhovujúceho tovaru.

    S objednanými bižutérnymi komponentami i korálkami som bola spokojná, a podľa zadania som rada vyrobila náušničky, náramky, sponu do vláskov i náhrdelník.

    Bižutéria, ktorú som vyrobila, je kombináciou jednoduchého, ale elegantného štýlu. Mojím cieľom bolo osloviť aj tých, ktorí nemajú s hand-made bižutériou veľa skúseností a chceli by si vyrobiť vlastný set náušničiek, náramku a prívesku na krk, a ukázať, že je to zrealizovateľné pohodlným nákupom všetkých komponentov z jednej internetovej stránky.

    Okrem korálok a zopár bižutérnych komponentov budete na prácu s drôtikom  potrebovať aj bižutérne ketlovacie kliešte štípacie a bižutérne ketlovacie kliešte kombinované, ktoré pod týmito názvami nájdete aj na stránke http://www.koralky.sk.

    Výsledky môjho testovania, bližší popis mojich výtvorov či zoznam použitých materiálov nájdete na mojom blogu

    https://www.modrykonik.sk/blog/myryjam/.

    Vyrobila som pre vás:

    1. Srdiečkový setík (náušničky, spona do vláskov, prívesok na obruči alebo na retiazke).
    2. Slzičkový setík (náušničky a náramok)
    3. Swarovski perleťový setík (náušničky a prívesok na obruči)
    4. Swarovski srdiečkové náušničky
    5. Rokajlový farebný náramok

    Rada pracujem s nerezovým drôtikom, keďže je nehrdzavejúci, krásne lesklý a má hypoalergénne vlastnosti, ktoré uprednostnia hlavne alergici, a preto som uprednostnila práve takýto drôt. Nehrdzavejúci drôt je mäkký, tvárny a vhodný na bižutérne, modelárske a drôtovacie techniky.

    Z korálok som vyskúšala viacfarebý mix japonských sklenených rokajlových korálok Miyuki, ktoré sa považujú za jedny z najkvalitnejších korálok. Použila som bižutérne komponenty predovšetkým z chirurgickej ocele, keďže je veľmi obľúbená pre svoju stálofarebnosť, a predovšetkým pre svoje hypoalergénne vlastnosti. Okrem komponentov z chirurgickej ocele som použila aj kvalitné strieborné komponenty.

    Z rokajlových korálok som vyrobila srdiečkový setík náušníc, prívesku na obruči či retiazke a spony do vláskov,

    ako aj farebný náramok.

    Slzičkový setík náušníc a náramku vznikol taktiež z japonských Miyuki farebných korálok v pastelových farbách.

    Z nádherných Swarovski korálok som si na výrobu perleťového setu náušníc a prívesku na obruči vybrala korálky v broskyňovom farebnom odtieni, ktoré sú na povrchu krásne lesklé a hladké, a sú dokonalou imitáciou pravých perál.

    Veľmi nežným dojmom na mňa zapôsobili aj brúsené Swarovski korálky v ružovom farebnom prevedení, z ktorých som vyrobila samostatné srdiečkové náušničky.

    Ďakujem za možnosť testovania stránky http://www.koralky.sk a dúfam, že sa vás moja bižutéria oslovila. A ak sa odhodláte k výrobe vlastných náušničiek či náramku, moja radosť z úspešného testovania, bude úprimná a opodstatnená.

    Prajem aj vám veľa kreatívnych nápadov, ktoré vás povedú k uskutočneniu vašich bižutérnych snov.

    Samozrejme, v prípade otázok či pripomienok, mi môžete napísať.

    Mirka

    #test_koralky
    Ružové srdiečkové náušničky, ktoré som vyrobila vrámci môjho kreatívneho testovania korálok a bižutérnych komponentov zo stránky www.koralky.sk sú kombináciou elegantných Swarovski korálok a nehrdzavejúcich bižutérnych komponentov.

    Na výrobu setu som použila:
    - SWAROVSKI 5741 8 mm Rose
    - nehrdzavejúci drôt 0,6 mm- nerezový
    - mechanické náušnicové háčiky z chirurgickej ocele 316L

    Ružové srdiečkové náušničky som vyrobila autorskou technikou použitím kvalitných farebných korálok v tvare srdiečka. Náušničkám dominuje SWAROVSKI brúsená korálka v ružovovom farebnom prevedení. Použila som nerezový drôtik, keďže je nehrdzavejúci, a má hypoalergénne vlastnosti, ktoré uprednostnia všetci hlavne alergici. Nehrdzavejúci drôt je mäkký, tvárny a vhodný na bižutérne, modelárske a drôtovacie techniky. Háčiky sú z chirurgickej ocele, ktorá je veľmi obľúbená pre svoju stálofarebnosť, a predovšetkým pre svoje hypoalergénne vlastnosti. Náušničky
    pôsobia veľmi nežne a žensky.

    myryjam
    Správa bola zmenená    7. mar 2018    

    #test_koralky
    Testovala som ďalej a vyrobila "Slzičkový setík" použitím korálok a bižutérnych komponentov zo stránky www.koralky.sk. Setík pozostáva z náušničiek a náramku.

    Na výrobu setu som použila:
    - strieborný náramok so zapínaním 19 cm č. 605
    - spájací krúžok z chirurgickej ocele
    - nehrdzavejúci drôt 0,6 mm- nerezový
    - strieborný otvorený náušnicový háčik
    - korálky:
    Miyuki Magatama Mix 4 mm (MAMIX-09) č. 238

    Náušničky zo slzičkového setu som vyrobila autorskou technikou použitím kvalitných farebných korálok v tvare slzičky japonskej značky Miyuki. Využila som nerezový drôt, ktorý je nehrdzavejúci a krásne lesklý. Strieborný náramok so zapínaním som doplnila farebnými korálkami v pravidelných rozostupoch. Setík v jemných farbách pôsobí veľmi nežne a žensky.

    myryjam
    Správa bola zmenená    6. mar 2018    

    #test_koralky
    Cez víkend som testovala SWAROVSKI korálky zo stránky www.koralky.sk, z ktorých som vyrobila elegantný perleťový setík náušníc a prívesku na obruči.
    Na výrobu setu som použila:
    - SWAROVSKI crystal pearls 5810 12mm Peach pearl
    - nehrdzavejúci drôt 0,6 mm- nerezový
    - otvorené náušnicové háčiky z chirurgickej ocele
    - obojkový kruh 12 cm platinový

    Náušničky z perleťového setu som vyrobila autorskou technikou použitím SWAROVSKI crystal pearls v broskyňovom farebnom odtieni, ktoré sú na povrchu krásne lesklé a hladké , a sú dokonalou imitáciou pravých perál. Využila som nerezový drôt, ktorý je nehrdzavejúci a krásne lesklý. Prívesok z jednej perličky som zavesila na obojkový platinový kruh. Háčiky sú z chirurgickej ocele, ktorá je hypoalergénna a vhodná pre alergikov.

    myryjam
    Správa bola zmenená    5. mar 2018    

    #test_koralky
    Testovala som ďalej a vyrobila som jednoduchý rokajlový viacfarebný náramok z bižutérnych komponentov zo stránky www.koralky.sk.
    Na výrobu náramku som použila:
    - pamäťový drôt z nerezovej ocele- starozlatý
    - korálky:
    Miyuki Delica Mix 10/0 (DBMMIX-05) č.164
    Miyuki Delica Mix 11/0 (DBMIX-19) č.151

    Náramok som vyrobila navliekaním na nerezový pamäťový drôt, ktorý je nehrdzavejúci, a má hypoalergénne vlastnosti, ktoré uprednostnia všetci hlavne alergici. Na drôtik som navliekala japonské sklenené rokajlové korálky Miyuki, ktoré sa považujú za jedny z najkvalitnejších korálok.

    #test_koralky
    Náhrdelník zo srdiečkového setu som vyrobila z bižutérnych komponentov zo stránky www.koralky.sk autorskou technikou 🙂 Základ srdiečka som vyrobila z pamäťového nerezového drôtu. Srdiečko som dotvorila použitím japonských sklenených rokajlových korálok Miyuki, ktoré sa považujú za jedny z najkvalitnejších korálok. Rada pracujem s nerezovým drôtikom, keďže je nehrdzavejúci, a má hypoalergénne vlastnosti, ktoré uprednostnia všetci hlavne alergici. Nehrdzavejúci drôt je mäkký, tvárny a vhodný na bižutérne, modelárske a drôtovacie techniky. Vďaka striebornému krúžku som srdiečko mohla zavesiť na dlhú bižutérnu retiazku z chirurgickej ocele. Chirurgická oceľ je veľmi obľúbená pre svoju stálofarebnosť, a predovšetkým pre svoje hypoalergénne vlastnosti. Druhou možnosťou je zavesenie prívesku na obojkový platinový kruh.

    #test_koralky
    Sponu do vláskov zo srdiečkového setu som vyrobila z bižutérnych komponentov zo stránky www.koralky.sk autorskou technikou 🙂 Kvalitnú francúzsku sponu som dotvorila použitím japonských sklenených rokajlových korálok Miyuki, ktoré sa považujú za jedny z najkvalitnejších korálok vďaka svojej vysokej kvalite, lesku a jednotnému tvaru. Rada pracujem s nerezovým drôtikom, keďže je nehrdzavejúci, a má hypoalergénne vlastnosti, ktoré uprednostnia všetci hlavne alergici. Nehrdzavejúci drôt je mäkký, tvárny a vhodný na bižutérne, modelárske a drôtovacie techniky.

    myryjam
    Správa bola zmenená    4. mar 2018    

    #test_koralky
    Náušničky zo srdiečkového setu som vyrobila z bižutérnych komponentov zo stránky www.koralky.sk autorskou technikou 🙂 Použila som veľmi kvalitné japonské sklenené rokajlové korálky Miyuki, ktoré sa považujú za jedny z najkvalitnejších korálok vďaka svojej vysokej kvalite, lesku a jednotnému tvaru. Rada pracujem s nerezovým drôtikom, keďže je nehrdzavejúci, a lesklý. Srdiečka som doplnila elegantnými striebornými háčikmi.

    #test_koralky
    Zatiaľ som vyrobila jeden srdiečkový setík. Pridávam samostatné fotografie.
    Použité materiály zo stránky www.koralky.sk som rozpísala v samostatnom článku s názvom "Srdiečkový setík"
    https://www.modrykonik.sk/blog/myryjam/article/srdieckovy-setik-h1gocb/

    (5 fotiek)
    myryjam
    4. mar 2018    Čítané 157x

    Srdiečkový setík

    Vyrobila som setík náušničky, náhrdelník s príveskom a sponu do vláskov z bižutérnych komponentov zo stránky www.koralky.sk.  

    Na výrobu náušniček som použila:

    - ketlovacie očkové ihly u chirurgickej ocele

    - nehrdzavejúci drôt 0,6 mm- nerezový 

    - spojovací krúžok z chirurgickej ocele

    - strieborný otvorený náušnicový háčik Ag 925

    - korálky: 

    Miyuki Delica Mix 10/0 (DBMMIX-05) č.164

    Miyuki Delica Mix 11/0 (DBMIX-19) č.151

    Na výrobu vlasovej spony som použila:

    - základ vlasovej spony 8 cm

    - nehrdzavejúci drôt 0,6 mm- nerezový 

    - korálky: 

    Miyuki Delica Mix 10/0 (DBMMIX-05) č.164

    Miyuki Delica Mix 11/0 (DBMIX-19) č.151

    Na výrobu prívesku som použila:

    - bižutérna retiazka v metráži z chirurgickej ocele č.1

    - pamäťový drôt z nerezovej ocele 120 mm

    - strieborný spájací krúžok 6 mm

    - korálky: 

    Miyuki Delica Mix 10/0 (DBMMIX-05) č.164

     Miyuki Delica Mix 11/0 (DBMIX-19) č.151

    #test_koralky
    Balíček od www.koralky.sk úspešne doručený, korálky a bižutérne komponenty krásne.
    S tovarom i balením som spokojná. Všetky komponenty i korálky detailne popísané, a to nie je samozrejmosťou internetových obchodov.
    Náušničky, sponu do vláskov, náhrdelník i náramok mám už vyrobené.
    Fotografie vložím v ďalšom príspevku 🙂

    myryjam
    Správa bola zmenená    27. feb 2018    

    #test_koralky
    Objednané. Očakávam kreatívny balíček od www.koralky.sk 🙂

    #test_koralky
    Keďže som bola vybratá na testovanie materiálov zo stránky ponúkajúcej kreatívny materiál na výrobu hand-made bižutérie www.koralky.sk, momentálne vyberám zaujímavý materiál, ktorý použijem na nové náušničky, náramky, náhrdelník a sponu do vláskov. Postupne budem pridávať nové fotografie z môjho prvého testovania 🙂