rozkvas: 80 g raznej chlebovej muky, 90 ml vody, 1 PL kvasu cesto: 150 g kvasu, 350 g hl. spaldovej muky, 1 vajce, 1 čl sol, 4 PL olej, 1 dcl vody cesto zamiesit 2 h rozvasovat, vyvalat dat na plech s pap. na pec. a 2 h nechat dokvasit plnka: 200 g bryndza, 100 g smotana kysla, 2 vajcia, kopor plnku dat na cesto az tesne pred pecenim, piekla som pri 175
rozkvas: 80 g raznej chlebovej muky, 90 ml vody, 1 PL kvasu
cesto: 150 g kvasu, 350 g hl. spaldovej muky, 1 vajce, 1 čl sol, 4 PL olej, 1 dcl vody
cesto zamiesit 2 h rozvasovat, vyvalat dat na plech s pap. na pec. a 2 h nechat dokvasit
plnka: 200 g bryndza, 100 g smotana kysla, 2 vajcia, kopor
plnku dat na cesto az tesne pred pecenim, piekla som pri 175