mravenek
18. júl 2024
2375 

Moje topky zo 101tky

Leto je v plnom prúde a u nás na Považí nám dávajú teploty poriadne zabrať. Ešte minulý rok som sa hádala s mužom, že načo sme riešili bazén, že sa nevyužije...A dnes? Každý deň tam po práci skáčem ešte takmer s kabelkou v ruke 🙂 Okrem radostí bežných dní a nervov z prázdninujúcich detí nezabúdam ani na moje tipy zo 101 Drogéria. Tentokrát som vybrala tri z môjho nákupného košíka.  

Osviežovač vzduchu Ambi Pur je u nás ako doma. Už minule som vám odporúčala jarnú vôňu plnú kvetín a tentokrát som vo výhodnom balení v 101tke siahla po vôni Ocean Mist, ktorá je inšpirovaná osviežujúcou morskou hmlou. Píšu, že by som sa mala cítiť ako na pláži 🙂 No povedzme, že som rada, keď som na tom záchode aspoň chvíľu sama a deti mi netrieskajú na dvere 🙂 Ale vôňa naozaj príjemná, ktorá kúpeľňu aj wc krásne osvieži.  

Keď som v 101tke, nezabúdam ani na manžela. Old Spice je jeho srdcovka a mne je táto vôňa veľmi príjemná. Takmer každá z edícií má niečo do seba. Tentokrát som siahla po limitke Tomorrowland Rockstar. A je to opäť veľmi príjemná mužská záležitosť. A pre mňa osobne je voňavý chlap základ 🙂. 

Ak ma už dlhšie sledujete, viete, že maskary sú moja láska. Rovnako ako lesky na pery. Tentoraz som siahla po značke Gabriella Salvete a maskare Panoramico Jojoba. Obsahuje jojobový olej a je 100 percente vegánskym produktom. V poslednom období mám problémy s očami, neustále svrbenie, štípanie a môj make up sa zúžil na korektor a rúž...Skúšam teda túto cestu a zatiaľ som spokojná 🙂.  

Aktuálny leták platí ešte do 23. júla a aj vy si v ňom môžete nájsť svojho favorita. Užívajte leto žienky najlepšie ako viete 🙂. #101drogeria

Katka 

Začni písať komentár...

Odošli