Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, kde by som zohnala mikulassku cizmu? Z filcu. Nevideli ste niekto v Tedi, Kik, Jysk,...? Nech nejdem zbytocne 🙂

    Ahojte, vedel by mi prosim niekto poradit pri kupe detskej gitary a mikrofonu? Syn 4r. by to chcel k Vianociam. Hladam gitaru, ktora bude mat struhy a bude vydavat aspon velmi podobny zvuk realnemu, ale zaroven bude pre deti. Mikrofon s moznostou nahrat spievanie do pocitaca. Mate niekto nieco take vyskusane a ste spokojni?

    Ahojte, nemate niekto na predaj, alebo kde by sa este dalo zohnat Lego City Mestske garaze?

    Ahojte, mate niekto auto Peugeot Rifter long verziu s benzinovym motorom? Potrebovala by som vediet, aku ma spotrebu.

    Ahojte, prosim Vas, chodi niekto na imunologiu k Dr. Dagmar Ciglanovej? Hladam na nete, ci sa treba objednat a ako dlho sa caka a nic nenachadzam.

    Ahojte, viete poradit prilbu pre 14 mesacne dieta? Chcela by som s nim chodit bicyklovat, bol by vzadu v sedacke, ale neviem zohnat prilbu, ktora by mu bola dobra. Vsetko mu pada z hlavy, aj to, co by podla obvodu hlavy malo sediet. Obvod hlavy ma 47,5cm. Co davate takymto malym detom na hlavu?

    ahojte, prosim vas ako mam prelozit do anglictiny slovo “teplakovina”?
    Mam na mysli druh latky teplakovinu.

    Ahojte, nemate niekto nepotrebny zlavovy kupon do norway shop?

    Viem, ze to tu uz niekedy davno bolo, ale neviem to najst. Kde prosim vas kupujete chlapcenske tricka s flitrami? Tie meniace sa.

    Ahojte, vedel by mi niekto odporucit detsku gitaru aj s mikrofonom? Nieco pre 4 rocne dieta.

    Ahojte, boli ste niekto v blizkej dobe na trhoch v Nowom Targu? Potrebovala by som vediet, kolko cca. tam stoja zimne vlnene kabaty. Ci sa mi tam oplati zbehnut.

    Ahojte, kto ste boli toto leto vo wellnes hotela Permon (konkretne detsky bazen), v ktoru hodinu je najlepsie tam ist? Kedy byva najmenej ludi?

    ahojte, tie ktore pouzivate kozmetiku yves rocher. Aky denny krem mate vyskusany a ste s nim spokojne? Nieco na hydrataciu a proti prvym vraskam 34+. Dakujem 🙂

    Ahojte, mate prosim Vas niekto skusenosti so strankou www.froothie.sk? Chcela by som si odtial objednat mixer, ale neda sa poslat na dobierku. Treba najprv zaplatit. Objednavali ste si niekto?

    Baby poradte nejaky pekny citat na vygravirovanie na medajlon. Nieco o laske, rodine, detoch ...

    Ahojte, mate nejake tipy, co si dat vygravirovat na privesok? Je to taky medailon do ktoreho sa vklada fotka. Chcela by som nejaky pekny citat o rodine resp. laske, detoch. Napada vas nieco?

    ahojte, vracali ste uz niektora zakupeny tovar cez eshop nextu? Teda do Anglicka? Ake ste platili postovne?

    ahojte, vracali ste uz niektora zakupeny tovar cez eshop nextu? Teda do Anglicka? Ake ste platili postovne?

    ahojte, prosim vas kde v BA resp. okoli si kupujete zimne kabaty? Nieco kvalitne, teple, co ma aspon 70% vlny.

    Prosim vas, viete niektora poradit kde v BA si urobit kondicne jazdy za dobru cenu aj s dobrym instruktorom? Viete niekoho odporucit?

    Prosim vas, viete niektora poradit kde v BA si urobit kondicne jazdy za dobru cenu aj s dobrym instruktorom? Viete niekoho odporucit?

    ahojte, neviete nahodou niekto, ci su teraz do konca tyzdna niekde v akcii kacacie stehna?

    ahojte, prisla mi sms od tiposu, ze si mam kupit sms zreb. Prislo vam to niekomu tiez? Skusali ste?

    Prosim vas, co teraz leti u 14 rocnych chalanov? Zacinam rozmyslat nad vianocnymi darcekmi a netusim co kupit 14 rocnemu synovcovi. Tak do 20€. Rozmyslam ci nejaku spolocensku hru alebo knihu, fakt netusim co.

    ahojte, vedeli by ste mi prosim niektora poradit, ci niekde v BA funguje skolocka (predskolkarska priprava na pol dna), ktora nie je ako pevny kurz na napr. 3 mesiace, ale da sa tam vzdy dopredu na konkretny den objednat? Cize nie je plateny cely kurz naraz, ale konkretne dni, kedy dieta pride.

    ahojte, prosim vas, ako sa teraz pocita materska? S prvym dietatom som na rodicovskej dovolenke, poberam rodicovsky prispevok a druhe dieta sa narodi do troch rokov prveho. Stale som zamestnana. Bude sa mi materska pocitat z predpokladaneho platu alebo z minimalnej mzdy, kedze poberam iba rodicovsky prispevok?

    Ahojte, vedel by mi prosím niekto poradiť, aké značky sprchových kútov sú kvalitné? Potrebujem sprchový kút s posuvnými dverami, tak aby sa po čase nezadrhávali. A ešte poprípade, aké sklá sú najlepšie na údržbu, aby nebolo vidno zaschnuté kvapky. Ďakujem 🙂

    Baby, prosím vás, nevideli ste niekde v obchode takúto staroružovú sukňu? Kde by som ju mohla zohnať?