8 PL ovsené vločky 250 g tuniak vo vlastnej šťave 3 ks vajíčka 1 ČL majorán 1 ČL rasca štipka soli čierne korenie červená paprika mletá voda
Príprava a postup
Ovsené vločky rozmixuj v mixéri. Pridaj všetky ostatné ingrediencie okrem vody. Lyžicou premiešaj zmes. Vodu pridávaj len vtedy, ak je zmes hustá. Zmes musí byť lepkavá. Mokrými rukami tvaruj malé guličky, alebo malé fašírky. Na plech daj papier na pečenie a poukladaj naň fašírky. Tie môžeš posypať ešte korením podľa vlastného výberu. Fašírky peč v rúre cca. 20 minút pri teplote 180 stupňov.
Základné suroviny
8 PL ovsené vločky
250 g tuniak vo vlastnej šťave
3 ks vajíčka
1 ČL majorán
1 ČL rasca
štipka soli
čierne korenie
červená paprika mletá
voda
Príprava a postup
Ovsené vločky rozmixuj v mixéri. Pridaj všetky ostatné ingrediencie okrem vody.
Lyžicou premiešaj zmes. Vodu pridávaj len vtedy, ak je zmes hustá. Zmes musí byť lepkavá.
Mokrými rukami tvaruj malé guličky, alebo malé fašírky.
Na plech daj papier na pečenie a poukladaj naň fašírky. Tie môžeš posypať ešte korením podľa vlastného výberu.
Fašírky peč v rúre cca. 20 minút pri teplote 180 stupňov.
Najviac sa hodia k čerstvému šalátu.