155 / 350
    FAŠÍRKY Z OVSENÝCH VLOČIEK A TUNIAKA BEZ VYPRÁŽANIA
    monda17
    autor

    Základné suroviny

    8 PL ovsené vločky
    250 g tuniak vo vlastnej šťave
    3 ks vajíčka
    1 ČL majorán
    1 ČL rasca
    štipka soli
    čierne korenie
    červená paprika mletá
    voda

    Príprava a postup

    Ovsené vločky rozmixuj v mixéri. Pridaj všetky ostatné ingrediencie okrem vody.
    Lyžicou premiešaj zmes. Vodu pridávaj len vtedy, ak je zmes hustá. Zmes musí byť lepkavá.
    Mokrými rukami tvaruj malé guličky, alebo malé fašírky.
    Na plech daj papier na pečenie a poukladaj naň fašírky. Tie môžeš posypať ešte korením podľa vlastného výberu.
    Fašírky peč v rúre cca. 20 minút pri teplote 180 stupňov.

    Najviac sa hodia k čerstvému šalátu.

    1. feb 2017

    Ja tiez davam ovsene vlocky a moj trener ze to je najhorsie ze pohankove su TOP

    1. feb 2017