To sú makronky??
klobuk dole za makronky. ja som ich skusala 3krat a 3krat isli do kosa...
ja som ich tiež robila na vianoce, a sú mňam, dôležité je aby bielky mali izbovú teplotu a aby na plechu pred pečením dobre odstáli
@klaudy444 prve vobec nenapuchli, bola z nich len taka mala tvrda placecka, druhe uz pekne nakynuli ale boli tvrde ako kamen a posledne uz boli cca ok ale bolo ich treba o 1minutu menej piect🙂 no roboty na dve hodiny pokazde a vysledok nejedli. muku som vzdy preosievala, mala som aj silikonovu podlozku aj zmes na pecenie a nepodarilo sa. kto ma zaujem predam🙂 ale pravda je ze tie zltky som nemala izbovej teploty. vzdy som ich mala z chladnicky. radim ti dobre..kup si hotove..usetris peniaze, nervy aj cas
mnam raz som ochutnala a zalubila som sa :D