vyzerá super vyskúšam
kde ty na to furt chodis? a hlavne kedy to vsetko stihas???? mas odo mna obrovsky palec hore 🙂
no, cita sa to jenoducho.. ja sa citim uplne nemozna, este ked vidim co stihas napr. ty...
Super recept, dokonca mi paradne vysiel aj s cottage cheesom. Velmi inspirativny album 🙂
ake su to jemne ovsenne vlocky? mam obycajne.. mam ich pomliet???
Zabudla som!!! Papám ho vždy zohriaty...
@monda17dakujem.. jasne, ze ho nejedol, on jednoducho neje nic.. som z neho s nervami v koncoch.. ale mne chutil.. 🙂
250 g hrudkovitého tvarohu
50 g jemných ovsených vločiek
50 g špaldovej múky
pol balíka kypriaceho prášku Dr. Oetker
2 vajíčka
1 dl sójového (alebo mandľového) mlieka
3 lyžice kokosového oleja
3 lyžice medu alebo agáve sirupu
Malý plech 20 x 20 cm vystelieme papierom na pečenie. Rúru zapneme na 180°C. Vajíčka rozdelíme, bielka vyšľaháme dotuha. Žĺtka ručnou metličkou premiešame s medom (alebo agáve), pridáme vidličkou roztlačený tvaroh, olej a mlieko. Prisypeme vločky zmiešané s múkou a kypriacim práškom. Premiešame a nakoniec opatrne lopatkou primiešame aj sneh z bielkov. Nalejeme do plechu, naukladáme na vrch ľubovoľné ovocie a pečieme cca 40 minút. Po upečení necháme vychladnúť a papáme. Je skvelý teplý aj studený.