251 / 350
    Višňová torta bez múky, cukru a pečenia
    monda17
    autor

    Ingrediencie
    1 Šálka ľubovoľných orechov (korpus)
    1 Šálka strúhaného kokosu (korpus)
    Šálka hrozienok (korpus)
    2 Polievková lyžica kokosového oleja (korpus)
    3 Polievková lyžica kakaa (korpus)
    400 Gram mrazených višní (náplň)
    2 Kus banány (náplň)
    2 Polievková lyžica medu (náplň)
    2 Polievková lyžica kokos. oleja (náplň)
    1 Plechovka Kokosového mlieka (šľahačka)
    2 Polievková lyžica med (šľahačka)
    Inštrukcie
    Korpus:
    Pol šálky hrozienok namočíme na hodinu. Scedíme ich a rozmixujeme v mixeri s ostrými nožmi spolu s ostatnými surovinami. Hmotu roztlačíme do okrúhlej formy s odnímateľným dnom o priemere cca 20 cm. Dáme do chladničky.

    Náplň:
    Višne necháme čiastočne rozmraziť. Zopár ich odložíme na zdobenie, uložíme do mrazničky. Višne rozmixujeme spolu s banánmi, medom a zľahka roztopeným kokos. olejom. Hmotu rozotrieme na korpus a dáme na pár hodín do mrazničky.

    Šľahačka:
    Kokosové mlieko dáme na hodinu schladiť do chladničky. Zlejeme vodu a hustú smotanu vyšľaháme s medom. Ak je tuhá, skúste ju zľahka zohriať. Môžete pridať vanilku.

    Tortu ozdobíme šľahačkou pomocou zdobiaceho vrecka.

    30. mar 2015

    bola fajn? vyzera vynimocne ;)

    30. mar 2015
    monda17
    autor

    @girasol ano chutil všetkým 🙂

    31. mar 2015