Ingrediencie 1 Šálka ľubovoľných orechov (korpus) 1 Šálka strúhaného kokosu (korpus) Šálka hrozienok (korpus) 2 Polievková lyžica kokosového oleja (korpus) 3 Polievková lyžica kakaa (korpus) 400 Gram mrazených višní (náplň) 2 Kus banány (náplň) 2 Polievková lyžica medu (náplň) 2 Polievková lyžica kokos. oleja (náplň) 1 Plechovka Kokosového mlieka (šľahačka) 2 Polievková lyžica med (šľahačka) Inštrukcie Korpus: Pol šálky hrozienok namočíme na hodinu. Scedíme ich a rozmixujeme v mixeri s ostrými nožmi spolu s ostatnými surovinami. Hmotu roztlačíme do okrúhlej formy s odnímateľným dnom o priemere cca 20 cm. Dáme do chladničky.
Náplň: Višne necháme čiastočne rozmraziť. Zopár ich odložíme na zdobenie, uložíme do mrazničky. Višne rozmixujeme spolu s banánmi, medom a zľahka roztopeným kokos. olejom. Hmotu rozotrieme na korpus a dáme na pár hodín do mrazničky.
Šľahačka: Kokosové mlieko dáme na hodinu schladiť do chladničky. Zlejeme vodu a hustú smotanu vyšľaháme s medom. Ak je tuhá, skúste ju zľahka zohriať. Môžete pridať vanilku.
Tortu ozdobíme šľahačkou pomocou zdobiaceho vrecka.
Ingrediencie
1 Šálka ľubovoľných orechov (korpus)
1 Šálka strúhaného kokosu (korpus)
Šálka hrozienok (korpus)
2 Polievková lyžica kokosového oleja (korpus)
3 Polievková lyžica kakaa (korpus)
400 Gram mrazených višní (náplň)
2 Kus banány (náplň)
2 Polievková lyžica medu (náplň)
2 Polievková lyžica kokos. oleja (náplň)
1 Plechovka Kokosového mlieka (šľahačka)
2 Polievková lyžica med (šľahačka)
Inštrukcie
Korpus:
Pol šálky hrozienok namočíme na hodinu. Scedíme ich a rozmixujeme v mixeri s ostrými nožmi spolu s ostatnými surovinami. Hmotu roztlačíme do okrúhlej formy s odnímateľným dnom o priemere cca 20 cm. Dáme do chladničky.
Náplň:
Višne necháme čiastočne rozmraziť. Zopár ich odložíme na zdobenie, uložíme do mrazničky. Višne rozmixujeme spolu s banánmi, medom a zľahka roztopeným kokos. olejom. Hmotu rozotrieme na korpus a dáme na pár hodín do mrazničky.
Šľahačka:
Kokosové mlieko dáme na hodinu schladiť do chladničky. Zlejeme vodu a hustú smotanu vyšľaháme s medom. Ak je tuhá, skúste ju zľahka zohriať. Môžete pridať vanilku.
Tortu ozdobíme šľahačkou pomocou zdobiaceho vrecka.