Suroviny: 2 ks enciánu alebo syra podľa chuti, 4 plátky kuracej šunky, (ja som dala schwarzwaldsku) 4 cherry paradajky, polky, 1/2 cibule, tenké kolieska, 1/2 stredne veľkej cukiny, tenké plátky, bylinky podľa chuti, oregano, bazalka..., korenie na grilovanú zeleninu olivový olej,
Rúru som si predhriala na 200 stupňov. Z alobalu som si odtrhla väčší kus, aby sa do neho dal zabaliť celý syr so zeleninou aj z vrchu. Vytvorila som si z neho takú „kapsičku“. Na spodok každej kapsičky som uložila 2 ks plátky šunky, kolieska cibule, paradajky, cukinu, na to uložila encián, dochutila soľou, bylinkami, koreninami a nakoniec zaliala trochou olivového oleja a zabalila.
Piekla som 25 minút, 5 minút pred dokončením som vrch alobalu otvorila a dopiekla.
Suroviny:
2 ks enciánu alebo syra podľa chuti,
4 plátky kuracej šunky, (ja som dala schwarzwaldsku)
4 cherry paradajky, polky,
1/2 cibule, tenké kolieska,
1/2 stredne veľkej cukiny, tenké plátky,
bylinky podľa chuti, oregano, bazalka...,
korenie na grilovanú zeleninu
olivový olej,
Rúru som si predhriala na 200 stupňov. Z alobalu som si odtrhla väčší kus, aby sa do neho dal zabaliť celý syr so zeleninou aj z vrchu. Vytvorila som si z neho takú „kapsičku“. Na spodok každej kapsičky som uložila 2 ks plátky šunky, kolieska cibule, paradajky, cukinu, na to uložila encián, dochutila soľou, bylinkami, koreninami a nakoniec zaliala trochou olivového oleja a zabalila.
Piekla som 25 minút, 5 minút pred dokončením som vrch alobalu otvorila a dopiekla.