64 / 350
    langošííík
    monda17
    autor

    1 Kg hladkej múky, 2 vajcia, 400ml mlieka, 250g kyslej smotany, 4 KL soli, 50g droždia, 1 kocka cukru, na dochutenie, cesnak, smotana, kečup, syr

    POSTUP

    Najlepsie deň vopred si pripravíme cesto, ale nie je problem, ked je niekto veľmi hladný aj hned ale neskor ciže také odležané cesto je potom ako fantázia. Takže do 1/2 ky dávky cca 200ml vlažného mlieka s cukrom, dáme kvasnice. Pridáme ostatné prísady a vymiesime cesto. Dáme do väčšieho /napr. igelitka /mikroténového sáčku,/ a vložíme do chladničky, tam to nakysne a vydrží aj 3-4 dni.Dochutíme podla chuti, najlepšie všetko. cesnak, smotana, syr, kečup.

    28. mar 2014

    uz som sa zlakla, ze aj tento bude zdravy - zo spaldovej 😀 .... ale vidim, ze langos je stale len langos 😉

    5. apr 2014

    @monda17 ale vyzera akoby bol peceny, nie vyprazany v oleji.

    5. máj 2015

    mnamky ,,,

    7. júl 2015

    vyskusam,vyzera suprovo

    4. jan 2016