RECEPT1/2 hrnčeka nizkotučného bieleho jogurtu1 PL špaldovej múky1 PL čerstvého kopru nasekaného najemno2 konzervy prepláchnutej lahodkovej kukurice1/3 hrnčeka nastrúhaného nizkotučného syramorská solmleté korenie
Všetky suroviny zmiešame. Prelejeme do vhodnej zapekacej misky. Hmota by nemala byt vyššia ako 2 cm. Vložíme do trúby a zapekáme cca 20 minut, alebo do zlatohneda.Miesto kukurice možete použit aj cuketu, karfiol alebo brokolicu.
skvelééééé ...ide hneď robiť 🙂
mniam tak toto musim vyskusat 🙂
@monda17 ak by som tam dala karfiol kolko ho potrebujem? A predvarim ho?
@domkaa fu tažka otazka že kolko? 🙂 Ja by som predvarila 😉
vyskusala som ale bez kopru 🙂 az na to, ze som to musela piect o dost dlhsie.....
vďaka Bohu, že som narazila na tento tvoj album 😀 😉
RECEPT
1/2 hrnčeka nizkotučného bieleho jogurtu
1 PL špaldovej múky
1 PL čerstvého kopru nasekaného najemno
2 konzervy prepláchnutej lahodkovej kukurice
1/3 hrnčeka nastrúhaného nizkotučného syra
morská sol
mleté korenie
Všetky suroviny zmiešame. Prelejeme do vhodnej zapekacej misky. Hmota by nemala byt vyššia ako 2 cm. Vložíme do trúby a zapekáme cca 20 minut, alebo do zlatohneda.
Miesto kukurice možete použit aj cuketu, karfiol alebo brokolicu.