Krasne sa ti upiekol ja som vcera zahajila grilovacku a nevedela som sa ho dojest
mňam ten milujem ;)
@biancal je len potretý zmesou - olej, korenie na grilovanú zeleninu alebo možeš dat olej, sol a provensalske byliny 🙂
@biancal nic alebo si to daj ako prilohu k mäsu...
Ja potieram Olivovým olejom a po upečení dávam navrch postrúhaný cesnak. A milujem to k zemiakom 🙂
Ja dávam naň ešte kolečko rajčiny, nastrúhaný syr a prílohu zemiakovú kašu 😉 Vždy sa to rýchlo zje
@kattija Nechcem sa robiť múdry, ale grilovať vo februári v tejto zime, nechcel by som.
@rumcas hm a co tak truba s funkciou grilovania?? Alebo elektricky gril?
Krasne sa ti upiekol ja som vcera zahajila grilovacku a nevedela som sa ho dojest