13 / 350
    Pohánkové rizoto s tofu
    monda17
    autor

    Osmahnem cibulku, pridám prepláchnutú pohanku, ja robím z 1/2 sáčku a opražím cca 3 minuty, medzi tým si dám do rýchlovarnej konvice zovriet vodu. Pridám zeleninu (dávam roznu - mrazenú 1 balik), sušený bujon (je tu v albume), premiešam a zalejem horucou vodou z konvice (skráti to čas varenia emoticon ) cca 1 cm nad pohanku. Dusím cca 20 minut. Pred koncom pridávam pretlačený cesnak, majoránku, tofu ...

    19. mar 2014

    Robila som cez víkend výborné mňam.

    14. apr 2015

    Vyskusam mnam

    5. máj 2015

    PLS aký je rozdiel medzi tmavou praženou pohánkou a bledou pohánkou, chcem to urobiť aj ja, len neviem, ktorú ste použili.

    25. nov 2015

    no mňam, to je super recept. tofu je vždy v mrazničke a aj pohánku mám vždy. vyskúšam

    22. feb 2016