moncicka02
15. okt 2024
797 

Zvlastny nenaplneny vztah

Ahojte, zacnem tym, ze by som privitala nejake empaticke odpovede, kedze sa momentalne vobec necitim dobre.

Mam 38 rokov, dlho som zila v zahranici a mam 3 roka priatela, ktoreho milujem, ale ma velmi zranuje. Jeden den je medzi nami vsetko fajn, takto je to mozno aj tyzden a potom ma z nicoho nic zacne osocovat. Myslim si ze bezdovodne, ale deje sa to opkovane pre nic za nic.

Viem odkial to prameni - on aj jeho rodicia neusetria nikoho ziadnej kritiky, ale ja to fakt, ze nedavam.

Pre ukazku: dnes sedime na gauci a 2krat sa na mna divne pozeral. Zrazu z neho vyslo (podotykam ze tato poznamka bola viac diplomaticka ako inokedy): tento homeoffice nam neprospieva… ale tak asi ani ja nevyzeram najlepsie.

Tym, ze toto je len slaby odvar jeho poznamok ake musim trpiet, uz mam velmi nizku hranicu tolerancie a rychlo sa ohradim. Len ako nahle to spravim, nasleduje urazka za urazkou - ze som neschopna, ze kolko mam rokov a nemam rodinu, ze moje veci sa vobec nehybu (2 roky sme riesili jeho byt v ktorom sme mali byvat, ale on zrazu ocakava ze ja budem tam kde on - budem mat vlastny byt v novostavbe). Ja svoj byt mam v ruzinovskom panelaku a ten nie je podla neho dost dobry. Neustale ma porovnava, ponizuje ohladom vsetkeho - od vzhladu, cez byt, cez karieru, ze sa veci hybu velmi pomaly a uz som 2 roky na Slovensku a stale nemam vsetko tip top.

Poopravde som s mojim bytom napr. nehybala preto, lebo plan bol ze pojdeme do jeho. Teraz ked som tu, nie som dost dobra - lebo uz nemam vsetko tak ako ma on.

Ja neviem, ale po 3 rokoch vztahu ak niekto ocakava ze budem si zariadovat vlastny byt len aby som dokazala ze som toho schopna, tak ja sa fakt stracam v dnesnom svete. Byvame vyse 2 rokov spolu a ja nerozumiem tymto kriteriam, ktore na mna moj partner kladie.

Moj partner je vysokopostaveny chlap, ja som takisto mala karieru a som vzdelana, ale som rodinne zalozeny typ, ktory si to predstavuje cele trosku inak.

Som fakt smutna, lebo jeden den sa pokusame o babatko a druhy den sa so mnou rozchadza, tak ma prosim usetrite nejakych krutych komentarov. Mam ich az az.

Som strasne ale strasne na dne. Dnes som mu povedala ze tieto jeho slova a vecne urazky su ‘devil’ a potom nasledoval opat rozchod z jeho strany.
Je ok toto trpiet? Moj expartner to nikdy nerobil a ja fakt ze pri tom trpim.

Včera o 22:55

Stale mi hovori: kde sme uz mohli byt kebyze sa vies spravat, ale fakt je, ze mna toto jeho spravanie tak ponizuje. Ja nie som ten typ cloveka co sa nad taketo ponizovanie povznesie 😢. Som citlivy tvor.

Včera o 22:58

Ja len tak strucne ...Kolko mu dovolis,tolko si k tebe dovoli...jedna rada...Vaz si samu seba.

Včera o 23:02

Rano si pekne krasne pobal kufre a chod si zveladovat svoj panelakovy byt do Ruzinova, ale pre seba, bez nejakej vysokopostavenej kotvy, ktora ta taha dole. Uvidis, ze spolu s bytom zveladis aj svoje sebavedomie.

Včera o 23:36

po takýchto nepríjemných poznámkach by som sa zbalila a od neho odišla. on neprestane nikdy, vždy si niečo nájde.
o pár rokov z teba bude klbko nervov.
načo ti je takýto vzťah s týmto necitlivým , namysleným chlapom

Včera o 23:39

Napisala si:"Mam 3 roka priatela, ktoreho milujem, ale ma velmi zranuje".
Ked ho milujes,nie je co riesit....taka bola reklama na kofolu....
Poloz si otazku,preco si vlastne s nim?
Lebo je vysoko postaveny?Ma zlateho vtaka alebo zlatu kreditku,ku ktorej mas neobmedzeny pristup?
Uprimne nechapem,preco zahadzujes svoje najlepsie roky zivota s kretenom.
@amelie2017 ti poradila,ty to uz len zrealizuj😉

Včera o 23:40

@tundra nie som takyto typ zeny, ze by som sa fixovala na jeho kreditku. Som s nim preto lebo sme mali viziu spolocnej buducnosti - strasne mi vymyl mozog ako si budeme spolu zit 😢. Nikdy to nebolo o peniazoch, ale o laske a rodine. Teda aspon z mojej strany. Ale dakujem za radu

Včera o 23:55

@moncicka02 on je asi hlavne vysoko postavený ko..t. Nič iné sa nedá napísať. Určite ti bude lepšie bez neho .Máš kam ísť to mas super. Ja by som od neho odišla hneď a bez vysvetlenia .Uvidíš casom sa ti ulavi a príde aj naozajstná láska.

Dnes o 00:26

Máš dosť rokov na to, sby si pochopila, že je to idiot . Máš vlastný byt, tak sa pobaľ a odíď . Nenechaj sa zatiahnuť do sra..ek..

Dnes o 02:11

Presne ako píšu baby, ak máš vlastné bývanie, prečo si ešte unho, keď ako sama píšeš si strašne na dne? Veď toto asi nie je to, čo človek chce, sa takto cítiť. Pobal sa čím skôr a ži svoj život bez niekoho, kto ťa deptá.

Dnes o 02:47

Ahoj, ponizovať ťa bude celý život, otázka je, či si ochotná to znášať . Myslím si, že si si odpovedala. Zbytočne naťahuješ čas... Čím dlhšie s ním budeš, tým dlhšie budeš nešťastná. Ako človek máš svoju hodnotu a pokiaľ ju partner nevie oceniť, tak maj úctu aspoň sama k sebe a sprav ten krok ty.... Ak to neurobíš, po čase to urobí on. Odíď od neho. Zbytočne ti búra sebavedomie. Nikto si to nezaslúži. Držím ti palce, aby si nabrala silu. Potom sa ti zmení život....

Dnes o 02:48
Dnes o 02:49

Autorka Radim ti, žiadne deti s takým chmulom .... Ešte len vtedy by si naplno zažila to správanie, keď by si bola bezbranná a najviac zraniteľná. Takže hneď ako sa dá sa pobal. Ja by som to urobila, keď nie je doma a čo najskôr. Nechápem, ako si môžeš myslieť, že ťa miluje??? Keď ťa neustále depta. Pravdepodobne manipulátor. Zažila som taku kolegyňu.....drž sa 👍

Dnes o 03:34

sama pises..”… Som s nim preto lebo sme mali viziu spolocnej buducnosti -…”
tvoje slova v minulom case ti davaju odpoved.
Mali ste, nemate..
Je to manupulator a je tvoje stastie ze sa prejavil este pred stavdbou, detmi a spolocnym zivotom. Takyto typ depta aj svoje deti, ako nie sú stale dost dobre, dost sikovne, dost ambiciozne.
Chces takeho otca pre svoje deti?

Dnes o 04:02

nie ste manželia, tak radšej z kratšej cesty von.Kým nemáte deti treba to ukončiť.

Dnes o 04:10

Teraz sa vo veľkom hovorí o narcizme https://www.startitup.sk/narcisti-su-vsade-okol... . Skús si vyhľadať nejaké články, ale podľa opisu sa mi zdá, že zažívaš taký vzťah na vlastnej koži :( je mi to ľúto, ale naozaj sa vráť z tejto cesty na svoju, kde budeš mať šancu na zdravý vzťah, v ktorom sa môžeš cítiť milovaná, mať šťastnu rodinu a tvoju seba hodnotu nebude niekto stále len pošliapavať... Držím ti palce a v tomto životnom momente je čas postaviť sa sama za seba 💪

Dnes o 04:14

Toto celé mi zaváňa nacizmom z tvojho opisu. Skús si i tom prečítať nacistická porucha osobnosti

Dnes o 04:24

Predpokladam, ze sa bojis ukoncit vztah. Precitaj si, co si napisala a skus si premysliet, ci Ti nebude lepsie samej ako s niekym takym, ako je tvoj priatel. Maj rada najma seba, nie predstavu buducnosti, ktora s nim urcite ruzova nebude.

Dnes o 04:53

Zbal sa a utekaj. Poziadaj o pomoc psychológa aby ti pomohol vysvetlit co je ta tvoja laska za človeka

Dnes o 04:56

Chod do svojho, mas kam ist

Dnes o 05:02

Hore ti písala o tom, koľko mu dovolíš, tam zájde. Toto by som ja netolerovala. Take zraňovanie. Zranuje ovsem ten , čo bol vždy terčom . Toto sa nezmení. Alebo ho zastav prudšie.

Dnes o 05:08

Už ti dievčatá napísali asi všetko.
Napíšem ti len jedno. Zo psa slanina nebude.
Veľmi ti držím palce, aby si našla silu v sebe a odosobnila sa od človeka, ktorý ti ubližuje. Viem, že to dokážeš. Sú to našťastie len tri roky, buď rada, že nie 30 rokov.

Dnes o 05:37

prihlás sa na pokec na https://www.krizovalinkapomoci.sk/chatova-poradna/ ... máš hodinu na pokec, aj keď myslím že tam ti povedia všetko to čo tu, ale tam sa môžeš interaktívne pýtať a odpovedať ...

Dnes o 05:59

@tmavomodrykonik nacistická? tá hádam nie 😉 chýba ti tam písmenko

Dnes o 06:00

Učí ta sebahodnote a sebaucte. Čo si? Koľko mu ešte dovolíš, aby sa k tebe choval ako k handre?

Dnes o 06:23

@moncicka02 Je úplne nepodstatné, čo Ti nasľuboval. U chlapa treba pozerať, ako koná. Skutky hovoria iné. Vysokopostavený magor a ty ho veeeľmi miluješ. Takto sa partner nemá správať k partnerke ani po 40tich rokoch a nieto po 3!Toto je vadný kus a nie, on sa nezmení, ani leby si sa postavila na mihalnice a mávala pritom ušami. Prosím Ťa, práve kvôli svojim snom o peknej budúcnosti si zbaľ veci a viac už naňho nereaguj!

Dnes o 07:02

Jednoduché riešenie...odchod

Dnes o 08:37

@biba_18 juj ozaj píšem narcizmus a prepísal mi mobil . Ďakujem za upozornenie.

Dnes o 09:25

Všetko už bolo napísané, súhlas, ale ja ešte dodám, som si tisíc percent istá, že ak autorka odíde, bude jej stále robiť peklo, pretože si dovolila od pána dokonalého odísť, on stratí obeť, bude ju prosikať, strašne milovať, potom sa zase vyhrážať a ponižovať ju a zase sľubovať nejaký dokonalý život s ním a tak dokola... Autorka nedaj sa a fakt vyhľadaj aj odborníka, lebo ten tvoj partner ti bude robiť psychické peklo asi aj po rozchode...a odísť, hneď, žiadne, že milujem ho...takto vzťah nemá vyzerať, strácas najlepšie roky svojho života, oslobod sa a ži svoj život..

Dnes o 10:03

Manipulator

Dnes o 10:26

Začni písať komentár...

Odošli