moncicka02
    Včera o 22:47    Čítané 785x

    Zvlastny nenaplneny vztah

    Ahojte, zacnem tym, ze by som privitala nejake empaticke odpovede, kedze sa momentalne vobec necitim dobre.

    Mam 38 rokov, dlho som zila v zahranici a mam 3 roka priatela, ktoreho milujem, ale ma velmi zranuje. Jeden den je medzi nami vsetko fajn, takto je to mozno aj tyzden a potom ma z nicoho nic zacne osocovat. Myslim si ze bezdovodne, ale deje sa to opkovane pre nic za nic.

    Viem odkial to prameni - on aj jeho rodicia neusetria nikoho ziadnej kritiky, ale ja to fakt, ze nedavam.

    Pre ukazku: dnes sedime na gauci a 2krat sa na mna divne pozeral. Zrazu z neho vyslo (podotykam ze tato poznamka bola viac diplomaticka ako inokedy): tento homeoffice nam neprospieva… ale tak asi ani ja nevyzeram najlepsie.

    Tym, ze toto je len slaby odvar jeho poznamok ake musim trpiet, uz mam velmi nizku hranicu tolerancie a rychlo sa ohradim. Len ako nahle to spravim, nasleduje urazka za urazkou - ze som neschopna, ze kolko mam rokov a nemam rodinu, ze moje veci sa vobec nehybu (2 roky sme riesili jeho byt v ktorom sme mali byvat, ale on zrazu ocakava ze ja budem tam kde on - budem mat vlastny byt v novostavbe). Ja svoj byt mam v ruzinovskom panelaku a ten nie je podla neho dost dobry. Neustale ma porovnava, ponizuje ohladom vsetkeho - od vzhladu, cez byt, cez karieru, ze sa veci hybu velmi pomaly a uz som 2 roky na Slovensku a stale nemam vsetko tip top.

    Poopravde som s mojim bytom napr. nehybala preto, lebo plan bol ze pojdeme do jeho. Teraz ked som tu, nie som dost dobra - lebo uz nemam vsetko tak ako ma on.

    Ja neviem, ale po 3 rokoch vztahu ak niekto ocakava ze budem si zariadovat vlastny byt len aby som dokazala ze som toho schopna, tak ja sa fakt stracam v dnesnom svete. Byvame vyse 2 rokov spolu a ja nerozumiem tymto kriteriam, ktore na mna moj partner kladie.

    Moj partner je vysokopostaveny chlap, ja som takisto mala karieru a som vzdelana, ale som rodinne zalozeny typ, ktory si to predstavuje cele trosku inak.

    Som fakt smutna, lebo jeden den sa pokusame o babatko a druhy den sa so mnou rozchadza, tak ma prosim usetrite nejakych krutych komentarov. Mam ich az az.