1 / 1

    Napíšeš nám aj recept?
    Oo ja som obedovala žemlovku ale toto by som si dala radšej 🙂

    9. mar 2017

    recept na gnocchi je na mojom blogu :https://bioska.blog/recepty/obedy/batatove-gnocchisulance/ - ja to robim vzdy cez vikend, zmrazim a potom cez tyzden na obed len hodim do vody a na panvicu a mam to rychlo hotove🙂 Pesto: hrst bazalky, hrst medvedieho cesnaku, oriesky (piniove alebo kesu), 1PL lahodkoveho drozdia miesto parmezanu ak nemozes mliecne, trosku citronovej stavy, sol a olivovy olej - pomixovat🙂

    9. mar 2017

    Ďakujem ♡

    9. mar 2017

    @dharmasanata daj vediet ako chutili🙂

    9. mar 2017

    @monchichichi najprv musím do lesa na medvedí cesnak 🙂 taký mesiac dva asi kým porastie 🙂

    9. mar 2017

    @dharmasanata ja som robila z cerstveho.... prekvapil ma a uz je ho plny les!

    9. mar 2017

    😍😍 toto vyzera super.....lubim bataty aj sulance 🙂 recept je asi prisposobeny bezlepkacom ale myslite ze ked to iste mnozstvo nahradim klasickou mukou tak mi vyjdu? 🙂

    9. mar 2017

    @jenn25 myslim ze ano... dala by som ale menej muky. Bezlepkove muky sa viac lepia preto treba dat viac - skus len postupne pridavat a sama uvidis kolko muky potrebujes. Cesto sa nemoze lepit, ked sa dobre sula tak je akurat.

    9. mar 2017

    @monchichichi už? 🙂 asi máte teplejšie..tu ešte musíme počkať ale teším sa mám ho veľmi rada

    9. mar 2017

    @dharmasanata podla mna ma pocul ako stale hovorim, ze sa neviem dockat :D

    9. mar 2017

    @monchichichi dakujem...urcite vyskusam 🙂

    9. mar 2017