modrykonik
    Správa bola zmenená    Dnes o 05:15    

    Dámy, ahojte 🙂 V našej akcii THULE-čiek nájdete aj špičkový kočík Thule Urban Glide 3, ktorému sme s čistým svedomím dali nálepku ,,dokonalý kočík pre aktívnych rodičov”. Tu ho nájdete 👉 https://i.modrykonik.sk/THULE_AKCIA za najlepšiu cenu na trhu 🎉 navyše nadupaný príslušenstvom ZADARMO. Poďme si povedať, prečo je taký skvelý:

    - 🏃 Beh a šport: Ideálny pre rodičov, ktorí milujú beh a športové aktivity. Tento kočík je navrhnutý tak, aby zvládol aj náročnejšie pohyby - prešiel veľmi špeciálnym testovacím postupom, vďaka ktorým spĺňa prísne kritériá podľa normy EN 1888-3 „Kočík pre športové aktivity“.
    - 📏 Nastaviteľná rukoväť: Ergonomicky tvarovaná rodičovská rukoväť a nastaviteľná výška robia tento kočík vhodný pre rodičov rôznej výšky.
    - 🌟 Popularita značky: Thule je značka známa pre svoju kvalitu a spoľahlivosť, obľúbená medzi aktívnymi rodičmi po celom svete.
    - 🔧 Ľahký a odolný hliníkový rám: Poskytuje skvelú kombináciu nízkej hmotnosti a vysokej odolnosti, čo zaručuje dlhú životnosť a ľahkú manipuláciu.
    - 🛑 Ojedinelá ručná brzda: Tento kočík je vybavený ručnou brzdou, ktorá je vhodná pre pravákov aj ľavákov, čím zvyšuje bezpečnosť a pohodlie pri jazde.
    - ✋ Ergonomicky tvarovaná rodičovská rukoväť: Zabezpečuje pohodlné a prirodzené držanie, čím znižuje únavu pri dlhších prechádzkach alebo behu.
    - 🚶 Dá sa ťahať za sebou: Praktická funkcia, ktorá umožňuje kočík jednoducho ťahať za sebou, čo je skvelé napríklad pri presunoch cez letisko alebo nákupné centrá (viď foto v popise).

    Thule Urban Glide 3 je viac než len kočík – je to najlepší kamarát pre aktívnych rodičov, ktorí chcú objavovať svet so svojimi deťmi. Využite našu ponuku a zažite nezabudnuteľné dobrodružstvá! Nakupujte tu 👉 https://i.modrykonik.sk/THULE_AKCIA🥳

    #aktivny_zivotny_styl #thule #najlepsie_ceny #eshop_modrykonik