1 / 1

    nad personalizaciou (alebo rozsirenie ponuk aj na ine veci pre starsie deti, nie len pre babatka) tychto vasich reklamnych ponuk neuvazujete? Leco je celkom smiesne ukazovat milionom zien, ktore uz maju deti velke, a dalsie neplanuju (a ani v okoli uz male mimina nemaju), ukazovat reklamy na babatkovsky tovar, a este sa tym chvalit do sveta aku velku uzasnu novinku ste zaviedli... Ono, nie ze by potom ta reklama minala ucinku, ale mina...

    8. feb 2024

    @elanor Ahoj Elanor, ako je vyššie napísané, sety budú pribúdať, len sme začali tak povediac „od začiatku" 🙂 Ale určite pribudnú aj veci pre väčšie deti a tiež balíčky pre ženy, lebo aj keď sme mamy, občas je super potešiť aj seba samú... 💁‍♀️ (niečím pre seba, nie pre deti 😀🙏)

    8. feb 2024

    @modrykonik ok, super, dakujem za info 😉

    8. feb 2024

    @elanor za máličko 😊...

    8. feb 2024

    Mne tie koníkovské reklamy vadia. Keby to bola jedna navrchu, ale pletie sa ich niekoľko medzi príspevkami v skupinách. Hlavne tam, kde sa predáva to zavádza a zbytočne mýli.

    9. feb 2024

    @dadulkaf Ahoj dadulkaf, ono, obchodovanie v skupinách, a teda mimo bazára, nie je úplne ideálne. V našich pravidlách dokonca nájdeš, že na obchodovanie je určený bazár, nie skupiny... Takže ak sa bude toto pravidlo dodržiavať, určite nenastanú žiadne zmätky 🙂

    12. feb 2024

    @modrykonik ja som mala na mysli tie reklamy na Koníkovský eshop. A je úplne jedno o akú skupinu sa jedná, či predajnú alebo diskusnú. Jednoducho je tu priveľa reklamy, ktorá úplne kazí celkový dojem zo stránky.

    13. feb 2024

    @dadulkaf rozumiem, avšak Modrý koník spustil jedinečnú kategóriu produktov na Slovensku. Keď si sety pozrieš, sú za neprestrelené ceny a to je náš cieľ. Prinášať rodičom v tejto ustrelenej dobe možnosti nakúpiť si potrebné veci tak, aby na to nemuseli šetriť z 5tich výplat. A chceme im o tom dať vedieť, takže je to úplne košér. Možno si skús otvoriť nejaký iný portál alebo web, kde si chceš napr prečítať jeden jednoduchý článok – kým sa k nemu dostaneš, musíš sa preklikať desiatimi reklamami a vyskakujú dokonca tak, že na ne častokrát nechtiac aj klikneš. Koník nič takéto nerobí. Takže si myslím, že jeho používanie sa tým pre mamičky nejak zásadne určite nesťažilo.

    15. feb 2024

    @modrykonik no. Až na to, že tu sa tá reklama nedá zrušiť.

    15. feb 2024

    @dadulkaf ani na tých weboch sa každá nedá zrušiť a tá koníkovská ti hlavne nič neprekrýva 🙂 Žiadne príspevky, nič dôležité. Na tom si dávame záležať.

    15. feb 2024