modrykonik
28. jún 2024
3192 

Hľadáme nového kolegu! Poznáte niekoho? 😊

Dievčatá, ženy, maminky, Modrý koník hľadá nového člena pracovného tímu, a preto sa na vás obraciame s prosbou... 🙏

Keďže náš kolega Majo, ktorého mnohé z vás určite poznajú, postupuje v rámci Koníka na inú pracovnú pozíciu, hľadáme za neho šikovnú náhradu.

Na nového člena tímu však máme okrem určitých „pracovných" požiadaviek aj nejaké tie „ľudské". A práve preto sme sa rozhodli opýtať sa práve vás, milé naše ženy, či by ste nám neodporučili niekoho „overeného" – v preklade niekoho, koho osobne poznáte a viete o ňom, že je to šikovný a zodpovedný fajn človek. 

Aká bude náplň práce?

Obsadzujeme pozíciu „Pracovník oddelenia expedície", pričom náplňou práce nového kolegu bude:
- vybavovanie objednávok z e-shopu (balenie tovaru, objednanie dopravy, príprava štítkov, odovzdanie balíkov kuriérovi a pod.),
- evidencia skladových zásob,
- mailová komunikácia so zákazníkmi,
- preberanie tovaru od dodávateľov + jeho príprava na ďalšiu expedíciu (táto časť zahŕňa napríklad aj vykúpené kočíky, ktoré sa následne posielajú novým majiteľom a pod.).

Taktiež nehľadáme nikoho so štyrmi titulmi a 20 ročnou praxou 🙂. Náš Majo svojho nástupcu do všetkého zasvätí a v začiatkoch mu bude plne nápomocný. Takže ak poznáte niekoho, kto:
- má chuť pracovať (aj manuálne) a učiť sa nové veci,
- zvláda základnú prácu s počítačom,
- je komunikatívny,
- je z Bratislavy alebo z jej blízkeho okolia (prípadne mu nevadí pravidelne dochádzať), určite mu dajte o tejto pracovnej príležitosti vedieť! A ak by mal záujem stať sa súčasťou nášho tímu, nech nám pošle svoj životopis a pár voľných riadkov o sebe na hladame@modrykonik.com.

Okrem skvelého šéfa a super kolektívu naňho čaká aj zaujímavé finančné ohodnotenie, ktoré bude začínať na 1100€ až 2000€ brutto v závislosti od jeho skúseností. Samozrejmosťou je možnosť mzdového rastu po určitej dobe a „zabehnutí sa" do pracovnej náplne.

Tešíme sa na každého nového potenciálneho kolegu! 

Uprednostňujeme muža, pretože v rámci náplne práce je aj manipulácia s ťažkými predmetmi (25 kg a viac).
Ďakujeme vám za pomoc s hľadaním 😉❤
Tím Modrého koníka

👍

28. jún 2024

Zaujímavé

28. jún 2024
Komentár bol odstránený

1100 v hrubom je na blavu malo, podla mna.ale nehadam sa

Dnes o 11:14

Wau,hned by som isla,keby som bola muz🙂. Aktualne manazujem e-shop,takze som uz zaskolena. Ak by ste akokolvek potrebovali pomoct s eshopom,ozvite sa mi😉 Uz dlho tuzim u vas pracovat.

Dnes o 12:17

@dadka_bb Ak je niekto úplný začiatočník v tom, v čom spočíva pracovná pozícia a je potrebné jeho plné zaškolenie, tak je to rozdiel ako prípad, keď nastúpi niekto, kto má s takouto prácou skúsenosti. Preto je tam uvedené to rozpätie. 🙂

Dnes o 14:47

Začni písať komentár...

Odošli