modrykonik
23. aug 2024
1240 

Ako motivovať partnera, aby sa pridal k aktívnemu kočíkovaniu

Takže, konečne ste našli ten pravý kočík na aktívne kočíkovanie, tešíte sa na nové dobrodružstvá s vaším drobcom… a váš partner? No, radšej by ostal doma a prechádzky nechal na vás. Ale nezúfajte! Tu je pár tipov, ako ho nenápadne, ale úspešne, premeniť na nadšeného športového rodiča – a to všetko s humorom a láskou.

1. Začnite nenápadne

Nepotrebujete ho hneď posielať na maratón s kočíkom. Navrhnite malú prechádzku do parku. Možno to začne slovami: „Miláčik, poďme sa len trochu nadýchať čerstvého vzduchu.“ Skôr než sa nazdáte, budete spoločne prekonávať kopce a prekážky (v reálnom živote aj v parku).

2. Vytvorte z toho rodinnú záležitosť

Premeňte kočíkovanie na dobrodružstvo pre celú rodinu! „Hej, rodinka, poďme zistiť, kto nájde najlepšiu skrytú lavičku v parku!“ Ak máte staršie deti, nechajte ich, nech si vezmú bicykle alebo kolobežky. A zrazu – hurá! – máte športovú výpravu.

3. Technika ako záchrana

Ak váš partner miluje technické vychytávky, navrhnite sledovanie výkonu cez smart hodinky alebo fit aplikáciu. „Zlato, vieš, koľko krokov sme dnes prešli? A koľko kalórií sme spálili? Toto je náš nový rekord!“ Uvidíte, ako rýchlo sa to stane jeho obľúbenou zábavou.

4. Spoločné ciele a odmeny

Nastavte si spoločné ciele, ktoré budete postupne dosahovať. Môže to byť napríklad zvládnutie určitej trasy alebo počet kilometrov za týždeň. Po dosiahnutí cieľa sa odmeňte – spoločne strávený večer, masáž alebo návšteva obľúbenej reštaurácie môžu byť skvelou motiváciou. Spoločné ciele vás zblížia a tie odmeny sa tiež nebudú dať odmietnuť.

5. Hovorte o tom 

Povedzte mu, ako skvele sa po spoločnej prechádzke cítite a ako sa smiech z tých malých „prehreškov“ stal vašou novou terapiou. „Pamätáš, keď sme omylom zabočili na tú bláznivú cestičku? To bola sranda!“

6. Nebuďte naňho tvrdí

Každý potrebuje čas, aby si na nové aktivity zvykol. Pokojne mu nechajte jeho tempo – dôležité je, aby sa aktívne kočíkovanie stalo zábavným rituálom, na ktorý sa bude tešiť. A čo je lepšie ako prechádzky s láskou a smiechom?

Aktívne kočíkovanie môže byť úžasná zábava pre celú rodinu – zdravá dávka pohybu, smiechu a objavovania nových miest. A s trochou humoru a trpezlivosti sa do toho zapojí aj váš partner, aj keby si to spočiatku nemyslel. Pripravte sa na kopec spoločných zážitkov!

A ak svoj kočík pre aktívny žitovný štýl ešte nemáte, tak vyberajte v našom e-shope za najlepšie ceny na trhu a navyše s batohom ako darčekhttps://i.modrykonik.sk/AKCIA_kociky_pre_aktivnych_rodicov 😍

#kociky_pre_aktivnych_rodicov#aktivny_zivotny_styl#thule#batohmamaleto#najlepsie_ceny#eshop_modrykonik

Je to aj jeho dieta? Je. Akoze motivovat ku kocikovaniu vlastneho dietata? Tak takuto blbost som este necitala. A kto motivuje zenu? Jaj, oba z fleku proste musi. Boze, sialene. Chlap neni ufon,je to clovek , nerobme z nich uz poloretardov, lebo to sa neda ani citat.

23. aug 2024

@victoriab presne toto mi napadlo. Veď ten chlap z toho vychádza ako decko.

6. sep 2024

@lili1313 ako totalny retard. A zena mu ma robit matku a oripravovat ho na kocikocanie. Akoze wtf? Obleciem decko, nachystam do kocika a ide. Co zijeme v jaskyni?

6. sep 2024

Najhorší PR článok, aký som kedy čítala 🫣

6. sep 2024

Nie len partnera ja som bola rovnaká kočík som brala ako prostriedok na presun ísť len tak kocikovat my stále príde nudné... Ísť s kamoškami to je iné ale len sama sa prechádzať bezcieľne to nie. Môj muž asi rovnako 😅

7. sep 2024

Začni písať komentár...

Odošli