@ivanka.7 našla som na nete pár receptov a upravila: 90-100g tuk (ja som použila kakaové maslo, ale lacnejší variant je Cera), 60g pr. cukor a 60g kakao. všetko spolu pomaly rozpúšťať vo vodnom kúpeli (voda v ňom ale nesmie vrieť, skôr nech sa to tak pozvoľne rozpustí). Nie je taká hladká ako z obchodu, ten cukor sa v nej nerozpustí úplne(potreboval by vyššiu teplotu, ale to by sa potom úplne oddeľoval tuk od hmoty), tak je taká "drsná", ale mne nevadí. Ak Vám bude málo cukru, v kľude si pridajte a zas ak moc, tak v ďalšej várke si uberiete 😉 výhoda domácich produktov, že sa dajú upravovať podľa seba 😉
Blíži sa Mikuláš, tak som musela vyskúšať domácu čokoládu, nech nemajú deti "hnedé čudá" zo supermarketu 😀