😍 ... ako robíte ten karamel?
Prezradis prosim ako spravit dobru tu polevu? Tak aby ostala taka vlacna a nestvrdla? Davas slahacku do nej?
@martulka48
@iwesska urobím si karamel čo bežne používam a to 200g kryš.cukru,80 g maslo(izb.teploty),150ml smotany 33%(izb.teploty)cukor si rozpustím na karamel,stiahnem,primiešam maslo,miešam kým sa nespojí s karamelom,a pridám postupne smotanu a miešam 1-2min,odstavím,primiešam 1KL soli,chvíľu nechám vychladnúť a ešte do teplého karamelu primiešam bielu čoko,tú dávam úplne odhadom (za jednu väčšiu hrsť;)tá čokoláda spôsobí že ten karamel nezlezie všetok dole a pekne drží,a je akoby v konzistencii ganaže❤️
Super,dakujem👍
@miuska66 Ďakujem za návod ❤
@iwesska
@martulka48 za máličko,aj nabudúce☺️❤️
Ja som inak velmi ale velmi milo prekvapena tvojou ochotou podelit sa zakazdym s nami o recepty. Aaa teda DAKUJEM a urcite to nehovorim len za seba. Mas sikovne rucicky.
Presne to som chcela aj ja napísať.
Tvoje torty sú prekrásne a to ako vždy trpezlivo napíšeš cely postup je od teba nesmierne milé a vzácne, nie je to samozrejmosť.
tá je krásna 🌹🌷🌹🌷
@ivanecka0602
@katkazuz Juj ďakujem Vám veľmi pekne,ste milé❤️rada sa podelím, keď už je fotka tak nech je aj receptík ak pomôže❤️😘
Nadhera! 😋