1 / 1

    Nadhera! 😋

    13. jún 2021

    😍 ... ako robíte ten karamel?

    13. jún 2021

    Prezradis prosim ako spravit dobru tu polevu? Tak aby ostala taka vlacna a nestvrdla? Davas slahacku do nej?

    13. jún 2021
    13. jún 2021
    13. jún 2021

    @martulka48
    @iwesska urobím si karamel čo bežne používam a to 200g kryš.cukru,80 g maslo(izb.teploty),150ml smotany 33%(izb.teploty)cukor si rozpustím na karamel,stiahnem,primiešam maslo,miešam kým sa nespojí s karamelom,a pridám postupne smotanu a miešam 1-2min,odstavím,primiešam 1KL soli,chvíľu nechám vychladnúť a ešte do teplého karamelu primiešam bielu čoko,tú dávam úplne odhadom (za jednu väčšiu hrsť;)tá čokoláda spôsobí že ten karamel nezlezie všetok dole a pekne drží,a je akoby v konzistencii ganaže❤️

    13. jún 2021

    @kopeccc ďakujeem❤️❤️

    13. jún 2021

    Super,dakujem👍

    13. jún 2021

    @miuska66 Ďakujem za návod ❤

    13. jún 2021

    @iwesska
    @martulka48 za máličko,aj nabudúce☺️❤️

    13. jún 2021

    Ja som inak velmi ale velmi milo prekvapena tvojou ochotou podelit sa zakazdym s nami o recepty. Aaa teda DAKUJEM a urcite to nehovorim len za seba. Mas sikovne rucicky.

    13. jún 2021

    Presne to som chcela aj ja napísať.
    Tvoje torty sú prekrásne a to ako vždy trpezlivo napíšeš cely postup je od teba nesmierne milé a vzácne, nie je to samozrejmosť.

    13. jún 2021

    tá je krásna 🌹🌷🌹🌷

    13. jún 2021

    @ivanecka0602
    @katkazuz Juj ďakujem Vám veľmi pekne,ste milé❤️rada sa podelím, keď už je fotka tak nech je aj receptík ak pomôže❤️😘

    13. jún 2021

    @sanen ďakujem veľmi pekne🙏🏻❤️

    13. jún 2021