miskap2111
15. mar 2013

5 minút slávy

Každý asi pozná "zľudovelý príbeh" o človeku, ktorý zo srandy kričal "Horí, horí!" a keď mu ľudia prišli na pomoc, tak sa z nich smial. No a potom, keď skutočne začalo horieť a ten čovek volal o pomoc, každý na neho vykašľal, lebo mu už neverili, že to myslí vážne. 

Ja mám pocit, že Koník sa začína pomaly uberať týmto smerom. Pomaly čoraz viac príspevkov vo fóre už nie je mienených vážne a jedine, na čo slúžia, je urobiť si srandu zo žien, ktoré majú ochotu prispieť svojim názorom, alebo skúsenosťou. Ale ich názory či rady nakoniec poslúžia len na to, aby sa autorka diskusného príspevku a pár jej "drukovačiek" náramne na týchto doverčivych ženách pobavili.

Možno som naozaj stará, alebo mi chýba zmysel pre humor, ale mne je z takýchto príspevkov a žien, ktoré sa na tom náramne zabávajú, naozaj veľmi smutno. Veľakrát rozmýšľam nad tým, že ak majú čas vytvoriť takúto diskusiu, viesť ju a prispievať ďaľšími a ďaľšími doslova "nezmyslami", tak asi by mali čas robiť aj niečo zmysluplnejšie. Považujem sa za dosť tolerantnú osobu a naozaj si nemyslím, že každý sa narodil s aspoň priemerným IQ, vie pravopis, ovláda prinajmenšom jeden cudzí jazyk, číta knihy, pracuje na sebe, aby niečo dosiahol pre vlastnú rodinu, alebo má nejaké normálne hobby, ktorému sa venuje. Ale zdá sa mi úbohé, spraviť si svojím jediným "hobby" robiť si srandu na úkor druhých. A to nehovorím o teenageroch, ktorí ešte stále majú určité "právo" nudiť sa. Veď život ich raz naučí. Hovorím o matkách, ktoré majú už rodinu, napriek tomu svoj čas mrhajú týmto spôsobom. Rada by som menovala niektoré nicky (ktoré sú na MK už nejakú dobu registrované), ale nebudem.

Ženy, ktorých sa toto týka, zobuďte sa. Čas je drahý a keď ho neuvyužijete teraz, tak nikdy. A na pomoc vám už nikto nepríde. Či to stojí za vašich "5 minút slávy", o tom pochybujem. 

Začni písať komentár...

Odošli