miska859
11. okt 2022
54 

Trenčianska univerzita externe studium

Ahojte, chcela by som sa spýtať, ako funguje externe studium na Trenčianskej univerzite? Ako často sa chodí do školy aké sú predmety atď. A ešte sa chcem spýtať, či sa dá v priebehu semestra prestúpiť na inú vysokú školu, keďže študujem v Zlíne ekonomiku a manažment a chcela by som ísť radšej do TN na ľudské zdroje a personálny manažment.

Min.rok som v tn statnicovala....uprimne ak ta to nesuri zostan v zline.BC som si robila inde ako na trencianskej a vyuka externistov mi prisla velmi slaba. Akoby externistom dali vsetkych starych ucitelov ktr neriesili nic podstatne len svoje traumy zo zivota🤣🤦‍♀️jasne skusky som dala statnice tiez, diplomovku som mala perfektnu skolitelku(mladu), a aj ked tito postarsi (vek cca 65 a viac) profesoti mali skusenosti ale nie prakticke.na statniciach som si vytiahla otazku aktualny stav nezamestnanosti na sr, zacala som sypat percenta pred a po covide a aktuality z tohto smeru a zrusili ma ze nieee toto on nechce pocut.on chce pocut ako sa uz 40tocny muz ktr dostal vypoved nikdy nezamestna lebo mu bolo narusene ego....takze ja keby mozem uz tam nejdem;) externistov fakt len odbiju.

11. okt 2022

mama študovala externe na inej škole a chcela si spraviť inžinierske na TNUNI. Predmety mala tie isté, aj obor, ale nevyhoveli jej. Môžeš skúsiť si dať žiadosť. Je to už niekoľko rokov dozadu.

11. okt 2022

Ja len , prečo to chceš meniť ? Kvalita neporovnateľná . ( študovala som na oboch )

11. okt 2022

Začni písať komentár...

Odošli