aj ja by som poprosila recept,
recept?
cesto:
250g spaldovej muky ,
150ml (rastlinne) mlieka,
1 vajce,
1/2 drozdia,
0,5dcl olivoveho oleja,
cajova lyzicka soli a cukru
plnka:
priblizne 1/3 mrazeneho spenatoveho pretlaku,
cesnak,
150g kuracej sunky (nemusi byt),
150g nastruhany syr
Pripravila som si cesto, nechala vykysnut a rozvalkala som ho na obdlznik.
Mrazeny spenat som si oprazila na olivovom oleji a pridala som donho roztlaceny cesnak. To som pouzila ako zaklad na cesto, na to som poukladala sunku a nakoniec nastruhany syr. Zrolovala som to a nakrajala na priblizne 2cm pasiky, poukladala na plech, na vrchu som ich potrela este vajickom a piekla som v rure asi 25 min na 170 stupnov.
Dobru chut 🙂
ooo aj toto vyzera fajnovo🙂
už som si recept odpísala a vyskúšam 🙂 vďaka...🙂
vyzeraju uzasne skusim aj ja.. akedy je to najvhodnejsie jest ako obed alebo olovrant?
vyzera to dobre a recept by sa nenašiel?