54 / 69
    Špaldové slimáky so syrom a špenátom

    vyzera to dobre a recept by sa nenašiel?

    30. apr 2014

    aj ja by som poprosila recept,

    1. máj 2014

    recept?

    1. máj 2014

    @lunamati
    @nessinka
    @18lenussa

    cesto:
    250g spaldovej muky ,
    150ml (rastlinne) mlieka,
    1 vajce,
    1/2 drozdia,
    0,5dcl olivoveho oleja,
    cajova lyzicka soli a cukru

    plnka:
    priblizne 1/3 mrazeneho spenatoveho pretlaku,
    cesnak,
    150g kuracej sunky (nemusi byt),
    150g nastruhany syr

    Pripravila som si cesto, nechala vykysnut a rozvalkala som ho na obdlznik.
    Mrazeny spenat som si oprazila na olivovom oleji a pridala som donho roztlaceny cesnak. To som pouzila ako zaklad na cesto, na to som poukladala sunku a nakoniec nastruhany syr. Zrolovala som to a nakrajala na priblizne 2cm pasiky, poukladala na plech, na vrchu som ich potrela este vajickom a piekla som v rure asi 25 min na 170 stupnov.
    Dobru chut 🙂

    1. máj 2014

    ooo aj toto vyzera fajnovo🙂

    2. máj 2014

    už som si recept odpísala a vyskúšam 🙂 vďaka...🙂

    2. máj 2014

    @ddanuskaa urcite skus, budem drzat palce, aby sa podarili a chutili aspon tak dobre ako mne 🙂

    2. máj 2014

    vyzeraju uzasne skusim aj ja.. akedy je to najvhodnejsie jest ako obed alebo olovrant?

    5. jan 2015

    @lucynka44 je tam vela muky = sacharidy, takze ak ti ide o nejake chudnutie tak najlepsie co najskor pocas dna, moze byt aj na obed, ale na vecer uz radsej nie, a samozrejme s mierou 🙂 aj ked je tam zdrava muka, stale je to kaloricka bomba

    5. jan 2015