@janulla142 jasne
ryza natural
mlieko - najlepsie nejake rastlinne (sojove, ryzove)
jablka
susene ovocie/ kompot
mak, skorica
Uz si napametam presne mnozstva surovin ale receptik je jednoduchy. Uvarila som si ryzu v mlieku, kym nazmakla - priblizne 20-30 minut. Premiesala som ju s nesladenym mletym makom. Potom som si nastruhala niekolko jablk, ochutila som ich skoricou. Ryzovu kasu som si rozdelila na 2 polovice. Jednu som dala na spodok zapekacej misy, na nu som dala nastruhane jablka, a nakoniec druhu polovicu ryze. Dala som este zapiect na par minut do vyhriatej rury.
Podla potreby mozes pridat aj nejake sladidlo, ale ja som uz nedosladzovala, lebo sa snazim bez cukru a pouzila som ryzove mlieko (z DM), ktore je uz dost sladke a taktiez som dala par susenych sliviek, ktore su tiez sladke. Kludne mozes dat aj nejaky kompot, napr. ceresnovy, co je klasika... takze je to len na tebe. Ja som robila z toho, co som doma nasla a bolo to vyborne 🙂
@mishell_1 ďakujem😉
mohla by som Ta poprosit o receptík?dakujeeem🙂vyzera super