@karabashka nielen vyzera, ale aj je 🙂
@mishell_1 môžeš mi prosím presny postup napísat? alebo ak máš link na recept? diky
@karabashka
jacmenne krupy
tofu
zelena fazulka
cvikla
jarna fazulka
olivovy olej
kurkuma, bazalka, korenie
Jamenne krupy som si dala na par hodin namocit, potom som ich varila v osolenej vode asi 15 minut, kym neboli makke. Nakrajala som si tofu, cibulku, fazulku a vsetko oprazila v panvici na olivovom oleji. Ochutila som to bazalkou, kurkumou, vdaka ktorej sa tofu sfarbilo pekne do zlata. Pridala som uvarene krupy a vsetko premiesala spolu v panvici. Nakoniec som este pridala cviklu, ktoru som si uvarila zvlast aby mi to neofarbila. Jednoduche, rychle a vyyborne 🙂
@mishell_1 dakujem...tak to je tou kurkumou tak pekne sfarbené..este raz diky 🙂
toto vyzera veľmi chutne