41 / 70

    1.

    bageta celozrnná 140 g

    Z hrubšej menšej bagety odkrojíme konce. Opatrne vydlabeme striedku.





    2. Plnka do jednej asi 16 cm časti bagety

    cibuľa 20 g • maslo 40 g • rasca mletá ¼ ČL

    Cibuľu ošúpeme a nadrobno nakrájame. Pridáme k nej zmäknuté maslo a rascu. Vymiešame.

    Plnka do jednej asi 16 cm časti bagety

    3.

    bryndza 200 g

    Primiešame bryndzu...





    4.

    paprika kápia sterilizovaná 50 g

    ... a nadrobno nakrájanú kápiu.





    5.

    Bagetu naplníme a zabalíme do alobalu. Uložíme na 24 hodín do chladničky.





    6.

    Pred podávaním nakrájame na asi 8-10mm kolieska.

    28. apr 2015