1.
bageta celozrnná 140 g
Z hrubšej menšej bagety odkrojíme konce. Opatrne vydlabeme striedku.
2. Plnka do jednej asi 16 cm časti bagety
cibuľa 20 g • maslo 40 g • rasca mletá ¼ ČL
Cibuľu ošúpeme a nadrobno nakrájame. Pridáme k nej zmäknuté maslo a rascu. Vymiešame.
Plnka do jednej asi 16 cm časti bagety
3.
bryndza 200 g
Primiešame bryndzu...
4.
paprika kápia sterilizovaná 50 g
... a nadrobno nakrájanú kápiu.
5.
Bagetu naplníme a zabalíme do alobalu. Uložíme na 24 hodín do chladničky.
6.
Pred podávaním nakrájame na asi 8-10mm kolieska.
1.
bageta celozrnná 140 g
Z hrubšej menšej bagety odkrojíme konce. Opatrne vydlabeme striedku.
2. Plnka do jednej asi 16 cm časti bagety
cibuľa 20 g • maslo 40 g • rasca mletá ¼ ČL
Cibuľu ošúpeme a nadrobno nakrájame. Pridáme k nej zmäknuté maslo a rascu. Vymiešame.
Plnka do jednej asi 16 cm časti bagety
3.
bryndza 200 g
Primiešame bryndzu...
4.
paprika kápia sterilizovaná 50 g
... a nadrobno nakrájanú kápiu.
5.
Bagetu naplníme a zabalíme do alobalu. Uložíme na 24 hodín do chladničky.
6.
Pred podávaním nakrájame na asi 8-10mm kolieska.