Mäso umyjeme pod studenou vodou a nakrájame na 3 cm plátky. Každý kus obalíme v obaľovacej zmesi a opražíme na rozpálenom oleji 7-9 minút na každej strane. Medzitým nakrájame paradajky a cibuľu a potom ich poskladáme dookola taniera striedavo v bielo-červenom efekte. Posypeme soľou, korením a polejeme olivovým olejom. Horúce kuracie kúsky poukladáme na tanier s paradajkami a cibuľou a ihneď podávame na stôl.
Kúsky chrumkavého kurčaťa s bielo-červenými tónmi
Autor: Bezgluten
Ingrediencie pre 4 osoby:
• 2 kuracie rezne • obaľovacia zmes Bezgluten • korenie • soľ • 2 veľké paradajky • 1/2 bielej cibule • olivový olej • olej na smaženie
Postup:
Mäso umyjeme pod studenou vodou a nakrájame na 3 cm plátky. Každý kus obalíme v obaľovacej zmesi a opražíme na rozpálenom oleji 7-9 minút na každej strane. Medzitým nakrájame paradajky a cibuľu a potom ich poskladáme dookola taniera striedavo v bielo-červenom efekte. Posypeme soľou, korením a polejeme olivovým olejom. Horúce kuracie kúsky poukladáme na tanier s paradajkami a cibuľou a ihneď podávame na stôl.
Doba vykonania: 30 minút
Skutočný výsledok:
[ Archív receptov … ]
--------------------------------------------------------------------------------