Galéria(2)
Kysnutý pudingový koláčBEZ LEPKUČas prípravy1 Hodina 30 MinNáročnosťpriemernáVýborný pudingový kysnutý koláč
Suroviny:440 g Schar mix B,30 g drozdie,240 ml mlieka,0,5 dcl oleja,1 žltko,sneh z 2 bielkov,cukor, ja som použila sukralózu.Na plnku :6 dcl mliekastévia2 ks pudingový prášok
Postup:
Vymiešať cesto, nechať vykysnúť. Plnka - 6 dcl mlieka, 5 tabletiek stévie, 2 čokoládové pudingy. Uvariť puding a do horúceho pridať 70 g palmarínu a nechať vychladnúť. Vykysnuté cesto rozdeliť na 4 časti, vyvaľkať, potrieť pudingom, spraviť záviny, upliesť do vrkoča, potrieť žĺtkom a upiecť na 200 stupňov
Galéria
(2)
Kysnutý pudingový koláč
BEZ LEPKU
Čas prípravy1 Hodina 30 MinNáročnosťpriemerná
Výborný pudingový kysnutý koláč
Suroviny:
440 g Schar mix B,
30 g drozdie,
240 ml mlieka,
0,5 dcl oleja,
1 žltko,
sneh z 2 bielkov,
cukor, ja som použila sukralózu.
Na plnku :
6 dcl mlieka
stévia
2 ks pudingový prášok
Postup:
Vymiešať cesto, nechať vykysnúť. Plnka - 6 dcl mlieka, 5 tabletiek stévie, 2 čokoládové pudingy. Uvariť puding a do horúceho pridať 70 g palmarínu a nechať vychladnúť. Vykysnuté cesto rozdeliť na 4 časti, vyvaľkať, potrieť pudingom, spraviť záviny, upliesť do vrkoča, potrieť žĺtkom a upiecť na 200 stupňov