73 / 109
    Kysnutý pudingový koláč

    Galéria
    (2)


    Kysnutý pudingový koláč
    BEZ LEPKU
    Čas prípravy1 Hodina 30 MinNáročnosťpriemerná
    Výborný pudingový kysnutý koláč

    Suroviny:
    440 g Schar mix B,
    30 g drozdie,
    240 ml mlieka,
    0,5 dcl oleja,
    1 žltko,
    sneh z 2 bielkov,
    cukor, ja som použila sukralózu.
    Na plnku :
    6 dcl mlieka
    stévia
    2 ks pudingový prášok

    Postup:

    Vymiešať cesto, nechať vykysnúť. Plnka - 6 dcl mlieka, 5 tabletiek stévie, 2 čokoládové pudingy. Uvariť puding a do horúceho pridať 70 g palmarínu a nechať vychladnúť. Vykysnuté cesto rozdeliť na 4 časti, vyvaľkať, potrieť pudingom, spraviť záviny, upliesť do vrkoča, potrieť žĺtkom a upiecť na 200 stupňov

    2. máj 2015